- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- A Watch6 teszteli a Wear OS 6-ot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
martonx #10097 üzenetére
Ez éppen egy nagyon jó példa arra, hogy még Asp.Net-en belül is annyiféle megoldás van, annyira szerteágazó, hogy rohadtul nem az a kérdés, hogy a byte array hány byte-on tárolódik, hanem lásd a fenti kérdést.
Amire még én, mint Asp.Net fejlesztő se tudok csukott szemmel válaszolni,Sztem. egyébként inkább olyanok végeznek programozási munkát, akik megírták az a programot, amit még te sem tudsz megválaszolni.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Egyébként most pont 1 RPN-t próbálok készíteni/találni. Igazából ezeket az oldalakat találtam hozzá:
[link]
[link]
[link]Ezek egyike sem hibátlan, vagy csak az egyik rész van implementálva. Ráadásul az egyik Java-ban is van, amihez a tudásom gyakorlatilag nulla. Sztem azért ez is programozás. De láthatod, hogy mintakód legalább mindegyikben van.
Na meg a szakkönyveket is ha nézed, azokban is vannak példa/minta kódok.
Csak az a probléma, hogy a nagyon erős fáradékonyságom miatt értelmes munkát(akár fizikai, akár szellemi) csak igen keveset tudok időt szakítani. De mondjuk én nem igazán sietek sehová... -
pmonitor
aktív tag
válasz
martonx #10097 üzenetére
Nyilván fingom sincs fejből, hogy mi lehet az OnGetAccount-ban, mire lát rá, mit kellene pluszban behúzni ahhoz, hogy megjelenjen a User.
Akkor csak kényszerből válaszoltál? (bár lehet, hogy téged fizetnek, ezért válaszkényszerben vagy...) Mert csak úgy ex-has válaszolni..??
rohadtul nem az a kérdés, hogy a byte array hány byte-on tárolódik,
Hát hálózati/web programozásnál meg adatbázisok esetén tényleg nem. De desktopon annál inkább.
Ha annyira összetett a kérdés, akkor meg egyébként tényleg semmi értelme rizsázni róla írogatni(akár kérdezni, akár válaszolni). Sztem. Bár ahogy látom, itt inkább a "régi motorosok" írogatnak egymás között. Itt is a kérdező is, meg ti is régi motorosok vagytok. De látszik nagyon sok területre igaz az, hogy nincs rá régi motoros szaki.
Véleményem szerint az én példámból kiindulva. Mert ugye az adatbiztonság a béka hátsója alatt van. Engem pl. a fél ország lát, hogy mit csinálok. És akkor is meg tudták volna az adataim, ha nem adom meg. És a dolog érdekessége, hogy olyanok élhetnek vissza az adatokkal, ahová regisztrál az ember. Na de hát a velem történteket is látják az esetleges kezdők. Úgyhogy én ezért nem csodálkozom, hogy gyakorlatilag nincse friss újonc, meg ilyesmi. Nekem legalábbis ez a véleményem. De mondjuk ez nem az én bajom. Bocs az off-ért, de én így látom. Meg azt, hogy Magyar fórumokon legfeljebb recepteket érdemes keresgélni. Programozás témakörben nem
-
joysefke
veterán
válasz
martonx #10097 üzenetére
Én sem ismerem, hogy Razor-ban ez hogy van (vagy úgy általában a Razort), de feltételezem, hogy "claim" alapon könnyen megvalósítható az authorizáció, ahol végül [Authorize(Policy = "policyName")] attribútummal lenne dekorálva a top level Razor metódus.
A "policyName" policy pedig az ASP NET Core "User" claimjeit ellenőrzi. Az adott Identity Provider (Spotify) által történt azonosításra nyilván a Useren (ClaimsPrincipal-on) belül fog utalni egy claim érték, amit az adott policy ellenőrizni tud.
https://learn.microsoft.com/en-us/aspnet/core/security/authorization/claims?view=aspnetcore-8.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hálózati / IP kamera
- Renault, Dacia topik
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest