Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrusherW
tag
Az evidens, hogy gyors, viszont egyrészt, számomra a local szinte használhatltan, vagy rossz kereső kulcsokat adok meg, nem is tom viszont a kalsszikus MSDN mindenre választ ad, és ha net fejlesztésről van szó, még mindig ott van asz asp.forums.
Bár igaz, hogy ehhez állandó net kapcsolatra van szükség, de ilyen munkahelyeken azthiszem ez nem nagy elvárás, laptopon a vonaton meg csak nem akar az ember fejleszteni. Tehát számomra teljesen kihasználatlan ez a lehetőség. Másrészt, egy VS akkor mutatja meg az igazi erejét ha munkacsoportokban dolgozik az ember, ott pedig szinte biztos hogy lesz aktív net kapcsolat. Nem hiszem hogy helytálló az, hogy nagy ritakság az olyan igazi programozó aki nem tud munka közben net közeleben lenni. De valóban, aki ennek ellenére nem tud, tényleg jól jöhet a local.De, ne legyen igazam, csak gondoltam énis kicsit fényezem a VS2k8 atSzerk: Most néztem át pontosan hogy miket tett fel nekem a VS (Professional 90 days trial természetesen
. Nekem meg sem közelíti a 10gb ot, pedig még a DX SDK -t is belevettem, és nem turkáltam bele, és full setupot használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LED világítás a lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest