Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrusherW
tag
Az evidens, hogy gyors, viszont egyrészt, számomra a local szinte használhatltan, vagy rossz kereső kulcsokat adok meg, nem is tom viszont a kalsszikus MSDN mindenre választ ad, és ha net fejlesztésről van szó, még mindig ott van asz asp.forums.
Bár igaz, hogy ehhez állandó net kapcsolatra van szükség, de ilyen munkahelyeken azthiszem ez nem nagy elvárás, laptopon a vonaton meg csak nem akar az ember fejleszteni. Tehát számomra teljesen kihasználatlan ez a lehetőség. Másrészt, egy VS akkor mutatja meg az igazi erejét ha munkacsoportokban dolgozik az ember, ott pedig szinte biztos hogy lesz aktív net kapcsolat. Nem hiszem hogy helytálló az, hogy nagy ritakság az olyan igazi programozó aki nem tud munka közben net közeleben lenni. De valóban, aki ennek ellenére nem tud, tényleg jól jöhet a local.De, ne legyen igazam, csak gondoltam énis kicsit fényezem a VS2k8 at
Szerk: Most néztem át pontosan hogy miket tett fel nekem a VS (Professional 90 days trial természetesen
. Nekem meg sem közelíti a 10gb ot, pedig még a DX SDK -t is belevettem, és nem turkáltam bele, és full setupot használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Viper Patriot 4 Blackout Edition (2x4 kit)
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 5 225 32GB DDR5 1TB SSD RTX3080TI 12GB!
- GIGABYTE GTX 1660 MINI ITX OC 6GB Garanciával!
- Kiváló Kinect szenzor, kamera Xbox One, One S, One X konzolokhoz!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

. Nekem meg sem közelíti a 10gb ot, pedig még a DX SDK -t is belevettem, és nem turkáltam bele, és full setupot használtam.