Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Elméleti kérdéseim lennének: (összevadászgattam java és c#)
Mi a kapcsolat az objektum és az őt definiáló osztály között?
Az objektum az osztály egy megvalósítása , példánya. Mást nem találtam...Hogyan tud deklarálni egy objektum referencia változót?
Ez mi? Ez alatt mit ért? Kerestem neten, és ilyen megoldások születtek: String, Array, magyarán Object osztály gyermekeinek az objektumai. Ez alatt mit érthetnek?Hogyan tud létrehozni egy objektumot?
new kulcsszóval és konstruktorhívássalHogyan tud deklarálni és létrehozni egy objektumot egyetlen utasítással?
ClassName objectName = new ClassConstructor();
Pont emiatt nem értem az objektum referencia változót, hogy mi az akar lenni. Mire gondol a tanár. Vagy csak simán erre gondol: Osztálynév ObjektumNév ?Mi a különbség a konstruktorok és a metódusok között?
Elnevezése az osztály neve.
Inicializálja az Osztályt
Nincs visszatérési értéke
Létrehozza a VMT-t (Virtual Method Tablet)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Robotporszívók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Léghűtés topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest