Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Köszönöm a megoldást Jester01 Illetve a többieknek is. Bocs, hogy ilyen későn jöttem fel a válasszal.
Amúgy ez egy gyakorló feladatsor része volt, amelyek közül a következő gyakon, lesz belőle egy röpi, és ha az ember nem tudja megoldani az adott feladatot 10-15 perc alatt akkor nem kaphat aláírást és bukta az egész tárgyat.
És tegnap este annyira a rendezésben gondolkoztam... az a és a[i+1]-re fokuszáltam, hogy amit Jester01 írt le, az a(i) és a[j] kombó teljesen kiment a fejemből, csak másnap reggel jutott eszembe, mikor c++-ozni kellett. :-DMost a java-t és c#-ot tanuljuk, de... nem is ennek a két nyelvnek az alapjait, hanem ilyen c/c++-os feladatok megoldását, nézzük. Szal c++-osan programozunk.
Meg most vannak tantárgyak, amelyek c++-ra épülnek, szal nem baj ha megtanulom ezeket az algoritmusokat.
Sőt nekem nagyon tetszett amikor python-nal melegettem be a programozásba (nekem a python sokat segített, szerintem egy jó tanuló nyelv), hogy egy split metódust megírtunk saját kezüleg, mert így tudom, hogy akkor egy-egy függvény hogyan működik a háttérben, vagy volt egy C-os könyv, ahol olyan függvényeket írtunk meg, amelyek pl.: a unixos cat parancs megvalósításának is tökéletesen megfelelt. Ez nekem tetszett és sokat segített.Visszont értem én stevve érvelését is. Magamtól tanultam ezeket a kollekciókat, használtam is stb. Java és C# alapok vannak. És tényleg értem én, hogy mit mondasz, mert amit a munka világa követel, azt az egyetem nem tanítja. Azt magamtól kell megszerezni. Teljesen megértelek, és hidd el én is kidobnám ezeket, de ha kell diploma, akkor muszáj leszek ezeket megcsinálni
Máskor majd jelzem, hogy sulihoz kell vagy magamnak, Bocsánat, remélem nincs harag! 
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Zyxel NAS326
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Máskor majd jelzem, hogy sulihoz kell vagy magamnak, Bocsánat, remélem nincs harag!