Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
"egyébként engem kifejezetten zavar, hogy sok dolgot a properties résznél és magában a kódban is meg lehet adni...pontosabban az, hogy a properties résznél már beállított értékek nem derülnek ki a kódból. vagy ezzel csak én vagyok így?"
Ez szvsz előny. Jellemzően sokkal jobban szeretek varázslóval kattintgatni (pár linux-os konzol buzin kívül az emberiség 99,99%-a ugyanígy van ezzel). Ugyanakkor csomó olyan eset létezik, amikor muszáj kódból lekezelned a dinamikusan létrehozott formjaidat, ekkor nagy előny, hogy kétféle megközelítéssel is dolgozhatsz.
A kódból pedig minden kiderül, ugyanis lekérdezhető. -
cigam
titán
Nem, ez engem is zavar tegnap óta

Vissza akarom kapni a régi jó BASIC nyelvet "visual" nélkül. Eszméletlen miket csináltunk anno a a 8bites otthoni gépekkell...
martonx
Nem valószínű, hogy továbblépek. Az otthoni apróságok, és kissebb céges, a munkámat megkönnyítő programocskákat faragok a magam szórakoztatására. Ez a stopper sem több mint 20-30 sor, mégis elvarázsol mire (vagyok) képes.
A továbblépés azért is kétséges, mert pénzt nem adok értük, és nem is keresek velük. Szórakozásnak meg pöttyet drágák, és tényleg nem használnám ki. Jelenleg elég távolinak tűnik, hogy az VBexpress korlátaiba ütközzek. Bár kíváncsi vagyok, hogy egy WindowsPhone program, (pl. ez a stopper) mennyivel bonyolultabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Automata kávégépek
- Gitáros topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Gamepad
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő