Hirdetés
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
"egyébként engem kifejezetten zavar, hogy sok dolgot a properties résznél és magában a kódban is meg lehet adni...pontosabban az, hogy a properties résznél már beállított értékek nem derülnek ki a kódból. vagy ezzel csak én vagyok így?"
Ez szvsz előny. Jellemzően sokkal jobban szeretek varázslóval kattintgatni (pár linux-os konzol buzin kívül az emberiség 99,99%-a ugyanígy van ezzel). Ugyanakkor csomó olyan eset létezik, amikor muszáj kódból lekezelned a dinamikusan létrehozott formjaidat, ekkor nagy előny, hogy kétféle megközelítéssel is dolgozhatsz.
A kódból pedig minden kiderül, ugyanis lekérdezhető. -
cigam
titán
Nem, ez engem is zavar tegnap óta

Vissza akarom kapni a régi jó BASIC nyelvet "visual" nélkül. Eszméletlen miket csináltunk anno a a 8bites otthoni gépekkell...
martonx
Nem valószínű, hogy továbblépek. Az otthoni apróságok, és kissebb céges, a munkámat megkönnyítő programocskákat faragok a magam szórakoztatására. Ez a stopper sem több mint 20-30 sor, mégis elvarázsol mire (vagyok) képes.
A továbblépés azért is kétséges, mert pénzt nem adok értük, és nem is keresek velük. Szórakozásnak meg pöttyet drágák, és tényleg nem használnám ki. Jelenleg elég távolinak tűnik, hogy az VBexpress korlátaiba ütközzek. Bár kíváncsi vagyok, hogy egy WindowsPhone program, (pl. ez a stopper) mennyivel bonyolultabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4444
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest