- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Őszintén szólva, sajnálatos módon az általam végigtanult iskolák egyikében sem oktattak Accesst-t (még csak bele sem néztünk), pedig egy-két iskolát végigtapostam már.
Nagyjából Excel és Word volt mindenhol, de a mostani Excel és VBA tudásom 95%-a is sajáterős.Access-ben igazából még életemben nem dolgoztam, bár sejtem már régen, hogy valahogyan meg kellene vele ismerkednem.
A másik ok pedig az, hogy excelben már készen van a program (ezt a problémát leszámítva).Egyébként nehéz lenne áttenni accessbe?
Szerk: Plusz, fogalmam sincs, hogy a cég minden gépén rajta van e az access.
Erről eszembe jut valakinek egy korábbi hozzászólása, miszerint: a böngésző az amely minden gépen ott van...
A végső cél az lenne, hogy valami ilyenbe át tudjam ültetni, de ehhez is kellene egy konkrét ember aki ebben tudna segíteni, mert egyedül biztos nem fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest