Új hozzászólás Aktív témák
-
26centi
csendes tag
Helló,
Kösz az ötleteket, sajnos a megoldás nem ez lett.
Nem értem, hogy miért, de annak ellenére, hogy egy alőző sorban aktiválom (mindegy, hogy .select vagy .activate-el) a cél munkalapot, a rows(n).select sort csak úgy fogadja el, hogy előtte a munkalapot is beírom.
Ez működik:
Worksheets("missing cost centers").Activate
Worksheets("missing cost centers").Rows(n).SelectEz nem működik:
Worksheets("missing cost centers").Activate
Rows(n).Select (Rows(CStr(n) & ":" & CStr(n)).Select -el sem)A makrót ugyan a forrás munkalaphoz hoztam létre, de ha ez a baj, akkor sem értem a hibaüzenetet. Ha a cél munkalap aktiválása a sor kiválasztás sorra már nem hat, akkor miért nem választja ki az n. sort az anya-(forrás)munkalapon???
Úgy látszik itt még bőven van mit megtanulni a hivatkozásokról, mert a hétköznapi logika alapján ez elég katyvasz.
Egyébként kösz a tippeket, a cellánkénti másolás és a képernyőfrissítés kikapcsolása is hasznomra lesz még.
Derűs, dolgos munkanapot
Új hozzászólás Aktív témák
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- iPad topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest