Hirdetés
- iPhone topik
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atti1112
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
A képernyőkímélő rendesen elindul.Beállítom,mondjuk 10 percre és simán megy.Ez ok.De ,ha beállítom az energia gazdálkodási lehetőségeknél az alvó állapotot mondjuk 10 percre,azt nem hajlandó.Ezért gondoltam,hogy ha elindul a képernyővédő, akkor még azzal együtt elkéne indulnia egy *.bat vagy shell parancsnak ,ami leviszi alvóba a gépet.Egyébként rájöttem közben,hogy miért nem aktiválta : futott a google desktop sidebar és az nem hagyta elindulni.Ha azt kikapcsoltam,akkor már működött is az alvás opció.Viszont ,ha rá lehetne beszélni a windowst,hogy a képernyővédővel együtt végrehajtódjon egy batch file,akkor már nyert ügyem van.Maradhatna az oldalsáv és működne az alvás opció is.Erre ötleted ? Esetleg xp alá egy olyan oldalsáv ,ami nem nyúl bele az alvás opcióba ? A Samurize tudja ezt szerinted ? Ui : előző hozzászólásomban arra utaltam,hogy a bat vagy shell progiban eltárolnám ezt a sort : rundll32.exe PowrProf.dll SetSuspendState és így máris menne alvóba.Vagyis ha egy parancsikont készítek az asztalra amibe ezt írom : rundll32.exe PowrProf.dll SetSuspendState ,akkor rákattintásnál már alszik is a gép.Így már érted ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Autós topik
- VR topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest