Hirdetés
- MWC 2026: Kagylót találtam a katalán tengerparton
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MWC 2026: Megérkezett a Nubia Air Pro változata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Lenne egy problémám, amit szeretnék elegánsabban megoldani:
Adott a formon egy adatrács, amiben mondjuk a következő oszlopok vannak:
Azonosító, Név, Életkor
Szeretném megcsinálni azt, hogy ha mondjuk ráállok a harmadik rekodra és dupla klikket nyomok rajta, akkor előugrana egy másik form amin az adott azonosítóhoz tartozó többi adat lenne.
Sikerült megoldanom, de elég bénán. Jelenleg használok egy segéd TextBox-ot, aminek a Text tulajdonságához hozzárendeltem az adatrács aktuális kijelölésének azonosítóját. Magyarán ha ráállok valamelyik rekordra, akkor egy Textboxban az adatrács mellett megjelenik az azonosító és erre hiavtkozva egy paraméteres lekérdezéssel már meg tudom nyitni a kívánt formot.
Jó lenne, ha a Textboxot ki tudnám valahogyan kerülni, csak lövésen nincs, hogy az adatrács egy mezőjének értékére hogyan tudok kódból hivatkozni. Valamiért nem találok value tulajdonságot az adatrács mezőiben. Valakinek van ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Dobozos Új ASUS Vivobook 16 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 RAM 512ssd FHD+ Garancia
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Thinkpad P16s Gen1 16" FHD+ IPS i5-1240P T550 24GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 140W (8 GB) Garancia
- Lenovo Thinkpad X390 (i5 8th, 8 GB , 250 GB SSD) AkciÓÓ
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest