- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Sziasztok, tudna nekem valaki segíteni?
Adott egy excel macro, ami annyit tud, hogy megadod neki egy tetszőleges windows ablak nevét, amibe az excelből adatokat fog bemásolgatni.
Teszi ezt úgy, hogy meg kell adni egy táblázatban magát az adatot, és hogy mit csináljon ezután a windows.Pl.: beírja az adatot, majd vár egy kicsit, majd nyom 3 tabot, beír egy másik adatot, majd nyom egy entert, aztán vár egy kicsit, majd kezdi elölről a következő excel sor alapján.
Ez nagyjából így nézne ki, ezen a táblázaton lépked végig, és beszínezi, ahol épp tart, hogy lássam:A gondom az, hogy ha a forrás táblázat kilóg a képből, akkor nem tudom, hol tart, és mennyi van még vissza.
Olyan megoldás érdekelne, ami mondjuk a B oszlopban megnézi az utolsó színezett cella sorszámát, és folyamatosan frissíti azt a B2 cellában. Így mindig tudnám, hogy hol jár épp a macró, és mikor ér a végére.
Próbáltam összerakni internetről, de annyira láma vagyok ehhez, hogy nem sikerült.Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest