- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Sziasztok, tudna nekem valaki segíteni?
Adott egy excel macro, ami annyit tud, hogy megadod neki egy tetszőleges windows ablak nevét, amibe az excelből adatokat fog bemásolgatni.
Teszi ezt úgy, hogy meg kell adni egy táblázatban magát az adatot, és hogy mit csináljon ezután a windows.Pl.: beírja az adatot, majd vár egy kicsit, majd nyom 3 tabot, beír egy másik adatot, majd nyom egy entert, aztán vár egy kicsit, majd kezdi elölről a következő excel sor alapján.
Ez nagyjából így nézne ki, ezen a táblázaton lépked végig, és beszínezi, ahol épp tart, hogy lássam:
A gondom az, hogy ha a forrás táblázat kilóg a képből, akkor nem tudom, hol tart, és mennyi van még vissza.
Olyan megoldás érdekelne, ami mondjuk a B oszlopban megnézi az utolsó színezett cella sorszámát, és folyamatosan frissíti azt a B2 cellában. Így mindig tudnám, hogy hol jár épp a macró, és mikor ér a végére.
Próbáltam összerakni internetről, de annyira láma vagyok ehhez, hogy nem sikerült.Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gitáros topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Renault, Dacia topik
- Milyen egeret válasszak?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest