Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya25
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
Köszi a választ.
A grafikonnál arra gondoltam, hogy meglévő adatokból nem tudok "felhúzni" adatot a formra. Amíg DataGridView-ra simán ráteszem a táblám/lekérdezésem adatait, a Chart-ra nem tudom. Adatokat hogy tudnék feltenni? A DataSource-nak megadom a formon elérhető lekérdezést, de a Series properties-nél már nem tudom a kívánt oszlopokat elérni.
Na a második válaszodat én nem értem.

Sorszámot ugyan tudnék választani egy listából (pl 1, 2, 3) de abból hogy lesz névsor esetén Lacika. User nem tudja mi a sorszám mögötti név előre. Ez alapján tudnék egy olyan lekérdezést készíteni ahol mint paraméter felhasználnám a nevet (bár ez nem túl szép mert mi van ha két lacika van, viszont listázható) és mint szűrő adnám a formnak. Az jobb lenne, hogy ugyan nevet listáznék de a mögötte lévő ID-vel együtt tudnám kiválasztani, ahol az ID mehetne láthatatlanul a szűrőbe. Accessben ez sima ügy volt. Egyelőre ilyet nem találtam, még csak ismerkedem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tőzsde és gazdaság
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Warships
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi