Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya25
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
Köszi a választ.
A grafikonnál arra gondoltam, hogy meglévő adatokból nem tudok "felhúzni" adatot a formra. Amíg DataGridView-ra simán ráteszem a táblám/lekérdezésem adatait, a Chart-ra nem tudom. Adatokat hogy tudnék feltenni? A DataSource-nak megadom a formon elérhető lekérdezést, de a Series properties-nél már nem tudom a kívánt oszlopokat elérni.
Na a második válaszodat én nem értem.

Sorszámot ugyan tudnék választani egy listából (pl 1, 2, 3) de abból hogy lesz névsor esetén Lacika. User nem tudja mi a sorszám mögötti név előre. Ez alapján tudnék egy olyan lekérdezést készíteni ahol mint paraméter felhasználnám a nevet (bár ez nem túl szép mert mi van ha két lacika van, viszont listázható) és mint szűrő adnám a formnak. Az jobb lenne, hogy ugyan nevet listáznék de a mögötte lévő ID-vel együtt tudnám kiválasztani, ahol az ID mehetne láthatatlanul a szűrőbe. Accessben ez sima ügy volt. Egyelőre ilyet nem találtam, még csak ismerkedem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest