- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
Örülök, hogy találtam olyan aktív magyar fórumot ahol foglalkoznak még a visual basic-el. Egy kedves, nyugdíjas ismerősömnek szeretnék segíteni, mert már több mint 10 éve a visual basic 6 programról álmodik, hogy szeretne vele programozni. Van is könyve a programról, leírásokkal. S most már számítógépe is van. Gondoltam segítek neki, nem lehet bonyolult.. Én személy szerint nem értek semmit hozzá, én csak beszerezni szeretném neki ezt a programot a számítógépére, de hiába írok be a google-ba bármit, sehol nem lehet se megvenni, se letölteni ( pár iso-t letöltöttem, de lemezre kiírva semmi használható nem volt tehát nem a visual basic 6 volt).
Aztán a visual studio 6 -ra kezdtem rákeresni( ha jól látom a studio része a visual basic), de a studiot sem tudom beszerezni. Így azért írok ide, hogy ha valaki tudna segíteni abban hogy a visual basic 6 -ot, hogy tudom beszerezni, ( cd kulcsunk van), tehát csak a cd tartalmak kellenének( cd1 cd2 , msdn) library), akár csak neten átküldve, s természetesen honorálnánk is! Tehát ha valaki tud segíteni ebben kérem írjon!
Ismerősöm kívánságát szeretném teljesíteni, meg valamennyit már ért a visual basic 6 -hoz régről ezért is ragaszkodik ehhez a verzióhoz ( tudom van már sokkal újabb, de azzal nem boldogulna s a ragaszkodás nagy úr), tehát ezért kell a visual basic 6 vagy visual studio 6 (nem tudom melyik a helyes kifejezés). S igaz hogy a számítógépe windows 8 , lassan win 10 , de az éjszakát azzal töltöttem, hogy utána nézzek, hogy ezt a visual basic 6 -ot hogy lehet feltenni windows 7/8/10 -es gépre, s van rá megoldás! ( Visual Studio 6.0 Installer wizard v.4.5 ), tehát megoldható, így "csak" maga a szóban forgó programmal, a visual basic 6 beszerzésénél akadtam el, s nincs ötletem.
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Mesterséges intelligencia topik
- OpenMediaVault
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest