- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
martonx #2101 üzenetére
Elméletileg ütközés nem jöhet létre, mert -egyelőre legalábbis- minden felhasználónak van egy sora és abban tároltatok néhány dolgot (pl.: utolsó belépés időpontja).
Szóval minden felhasználó esetében csak a nevéhez kötődő sorba kerül érték, így ütközés elméletben nem jöhet létre. Kivéve persze ha ugyan abban a pillanatban, ugyan azzal a felhasználónévvel két gépen is elindítja a programot.
A kérdésedre én magam sem tudom a választ, pontosan emiatt kértem ötleteket.
Az xml és a csv mennyiben más, mint a sima excel tábla?
Ezeket még sosem használtam, pontosabban az MVH-nál történő egységes kérelem beadás kapcsán már találkoztam xml fájl-lal, meg mondjuk régen a DC++ kapcsán, de írni még nem írtam.Jelenleg úgy használom, hogy a program meghívja a fájlt, ír bele (pl.: a belépés dátumát rögzít), menti, majd pedig bezárja.
A felhasználók számára létrehozott aktualitásokat tartalmazó üzeneteket is ebben rögzítem és itt kerül rögzítésre, hogy olvasottá jelölte e az üzenetet vagy sem.
Jobban végig gondolva az üzenetes rész miatt akár végtelenségig is nyitva lehet a segédfájl egy felhasználó által, ha az üzenetablakra nem nyom semmit.
Lehet, hogy ide meg írnom kéne valami időlimites részt???
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Napelem
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Formula-1 humoros
- Milyen egeret válasszak?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest