- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Íme az új Android Auto!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Honor profi iPhone másolásban
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
ArchElf
üzenetére
Nem értitek. A Basic Stamp a mikrovezérlő programnyelve.
Én mondtam, hogy keveredik a szezon a fazonnal
Azaz a Basic Stamp-ben írt program nem a számítógépen fog futni, hanem a mikrovezérlőn.
Csak annyi kell, hogy fel kell telepíteni a Basic Stamp editort (én csak windows-os verziót találtam, úgyhogy ubuntu bukónak látszik), majd USB-n keresztül összekötöd a cuccot a PC-vel, és feltöltöd rá a megírt programot.
Erre mondtam, hogy ebben kb. bárki fog tudni segíteni, akinek van Parallax mikrovezérlős robotja kéznél
Tele van a világ ilyenekkel, nem? 
A programozás rész sem lesz bonyolult, mert ezek a mikrovezérlők nagyon buták.
Ez az LPT, meg soros port buzerálás is valami alapvető félreértés lesz, mivel ezeken a cuccokon USB port van (már egy pár éve), akkor miért kellene már rég nem létező portokkal hülyéskedni?Van egy mérnök informatikus diplomám is
maszekban néha szoktam robotokhoz is programot írni, legutóbb haletető robothoz írtam menedzsment felületet .Net WPF-ben, igaz az txt fájlokkal kommunikált a PC-s adatbázissal. Basic Stamp-pel még életemben nem találkoztam, csak hallottam róla. A többi robotos munkám is mind USB porton keresztül kommunikál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 360 fokban kihajtható, tablet mód is! (2:1) Core i7 1185G7 32Gb ram 512GB
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- iPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt gyári 87% akku
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tele van a világ ilyenekkel, nem? 
maszekban néha szoktam robotokhoz is programot írni, legutóbb haletető robothoz írtam menedzsment felületet .Net WPF-ben, igaz az txt fájlokkal kommunikált a PC-s adatbázissal. Basic Stamp-pel még életemben nem találkoztam, csak hallottam róla. A többi robotos munkám is mind USB porton keresztül kommunikál.