Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Fotók, videók mobillal
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
ArchElf
üzenetére
Nem értitek. A Basic Stamp a mikrovezérlő programnyelve.
Én mondtam, hogy keveredik a szezon a fazonnal
Azaz a Basic Stamp-ben írt program nem a számítógépen fog futni, hanem a mikrovezérlőn.
Csak annyi kell, hogy fel kell telepíteni a Basic Stamp editort (én csak windows-os verziót találtam, úgyhogy ubuntu bukónak látszik), majd USB-n keresztül összekötöd a cuccot a PC-vel, és feltöltöd rá a megírt programot.
Erre mondtam, hogy ebben kb. bárki fog tudni segíteni, akinek van Parallax mikrovezérlős robotja kéznél
Tele van a világ ilyenekkel, nem? 
A programozás rész sem lesz bonyolult, mert ezek a mikrovezérlők nagyon buták.
Ez az LPT, meg soros port buzerálás is valami alapvető félreértés lesz, mivel ezeken a cuccokon USB port van (már egy pár éve), akkor miért kellene már rég nem létező portokkal hülyéskedni?Van egy mérnök informatikus diplomám is
maszekban néha szoktam robotokhoz is programot írni, legutóbb haletető robothoz írtam menedzsment felületet .Net WPF-ben, igaz az txt fájlokkal kommunikált a PC-s adatbázissal. Basic Stamp-pel még életemben nem találkoztam, csak hallottam róla. A többi robotos munkám is mind USB porton keresztül kommunikál.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tele van a világ ilyenekkel, nem? 
maszekban néha szoktam robotokhoz is programot írni, legutóbb haletető robothoz írtam menedzsment felületet .Net WPF-ben, igaz az txt fájlokkal kommunikált a PC-s adatbázissal. Basic Stamp-pel még életemben nem találkoztam, csak hallottam róla. A többi robotos munkám is mind USB porton keresztül kommunikál.