- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Akkor az autót is be kell tiltani, hiszen el lehet vele ütni embereket.
"Az élet nagy gondjai" manapság a tolerancia veszet ki az emberekből.Én simán mosolyogva megyek el pár fiatal mellet mikor bluetooth hangszórón zenét tolnak. Nyilván nekik ez élmény hogy felkeltsék magukra a figyelmet.
Engem még meg is dícsért egy pesti nyaraló a én hangszóróm nem zavaró.
Ő mondta van olyan szomszédja a nagy JBL Partyboxot kiraja a teraszra aztán nyomja neki max hangerőn.... Hadd halja a összes szomszéd nála zene van.
Nekem egy JBL Xtreme szintű Dockin D fine van, ezt fél hangerőn használom napozáshoz.
Alkalmanként sok-sok helyen megállja a helyét.
#4NavySeal
+1 én is Outdoor edzéseknél használom ott jól jön egy kis zene.A hangszóróhoz hozzá szólva amiről szólt a cikk, én nem vagyok benne biztos jó lesz.
Dockint mellé raknám mit produkálna ellene, pedig az enyém egy 2018-as model.
A Régi Beats Pill nem volt egy nagy durranás, sok év eltelt jobb nyilván de hogy mit bír majd élőbe kéne hallani. Egy Sony SRS Xb20 ugrik be a forma alakról, de lehet itt is a márkát kell megfizetni.[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
clon
aktív tag
Részben egyetértek, DE itt is a kulturáltság és a mindent lehet korszak a probléma a "fiatalok" (meg a nem teljesen fiatalok is) csak kihasználják a lehetőséget. Ettől még egyetértek nem jó...
Azért volt ennek kishazánkban is előzménye pl. 70' évek sokol rádióval az utcán sétálgatva vagy a 90' évek mikor a kétkazettás a vállon góliátelemekkel etetve (a 80' évek a Walkman a 2000 évek eleje a Discman ment amik fülhallgatósak voltak ).
-
paatrick
őstag
Minap szállok ki az autóból, hallom hogy dübörög a zene valahol, sehol senki. Majd egy tizenéves pár jön szembe és a fiú hátizsákjából szólt a tuctuc fos és úgy sétálgattak kézen fogva. Ütni kéne aki feltalálta ezt a baromságot.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 PRO Kamera fólia
- Új, bontatlan Samsung 10.000 mAh-s powerbank EB-P3400XUEGEU
- ESR iphone 15 Pro Max edzett üveg Privacy képernyővédő fólia készlet
- Benks Mecha telefontok Apple iphone 15 Pro / Pro Max készülékhez Magsafe Új
- ESR Cloud Soft Case Apple iphone 15 Pro Max tok Magsafe Stand Halolock
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest