Hirdetés
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Akkor az autót is be kell tiltani, hiszen el lehet vele ütni embereket.
"Az élet nagy gondjai" manapság a tolerancia veszet ki az emberekből.Én simán mosolyogva megyek el pár fiatal mellet mikor bluetooth hangszórón zenét tolnak. Nyilván nekik ez élmény hogy felkeltsék magukra a figyelmet.
Engem még meg is dícsért egy pesti nyaraló a én hangszóróm nem zavaró.
Ő mondta van olyan szomszédja a nagy JBL Partyboxot kiraja a teraszra aztán nyomja neki max hangerőn....Hadd halja a összes szomszéd nála zene van.
Nekem egy JBL Xtreme szintű Dockin D fine van, ezt fél hangerőn használom napozáshoz.
Alkalmanként sok-sok helyen megállja a helyét.
#4NavySeal
+1 én is Outdoor edzéseknél használom ott jól jön egy kis zene.A hangszóróhoz hozzá szólva amiről szólt a cikk, én nem vagyok benne biztos jó lesz.
Dockint mellé raknám mit produkálna ellene, pedig az enyém egy 2018-as model.
A Régi Beats Pill nem volt egy nagy durranás, sok év eltelt jobb nyilván de hogy mit bír majd élőbe kéne hallani. Egy Sony SRS Xb20 ugrik be a forma alakról, de lehet itt is a márkát kell megfizetni. -
clon
senior tag
Részben egyetértek, DE itt is a kulturáltság és a mindent lehet korszak a probléma a "fiatalok" (meg a nem teljesen fiatalok is) csak kihasználják a lehetőséget. Ettől még egyetértek nem jó...
Azért volt ennek kishazánkban is előzménye pl. 70' évek sokol rádióval az utcán sétálgatva vagy a 90' évek mikor a kétkazettás a vállon góliátelemekkel etetve
(a 80' évek a Walkman a 2000 évek eleje a Discman ment amik fülhallgatósak voltak
).
-
paatrick
őstag
Minap szállok ki az autóból, hallom hogy dübörög a zene valahol, sehol senki. Majd egy tizenéves pár jön szembe és a fiú hátizsákjából szólt a tuctuc fos és úgy sétálgattak kézen fogva.
Ütni kéne aki feltalálta ezt a baromságot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Frissebb formával, vízállósággal és jobb hangzással újra van apró hordozható hangszóró a Beats kínálatában.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Elite: Dangerous
- War Thunder - MMO Combat Game
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- EAFC 25
- One mobilszolgáltatások
- Politikai mémek
- Mikrotik routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Eladó Spigen Liquid Air tok OnePlus 12-re - új
- Pixel 9 és 9 Pro Spigen ZeroOne Edition, Athlex és Liquid Air tokok - 3 db. egyben - ingyen posta
- Borofone Tag (AirTag funkciók, Apple Find My kompatibilis)
- Eloop 5000 mAh power bank - Új, bontatlan
- Autós Nokia DC-17 micro usb autós töltő -Autós Nokia töltő
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest