- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyat nem érdemes itt írni, hogy "lenti 32.hozzászólás", mert beállítás kérdése.
Egyébként meg nincs semmi beképzelés, maximum nem elég jó valakinek a szeme. És mivel elég egyszerűen tesztelhető a kérdés, én már megtettem. És nem azt mondom, hogy mindig látom a difit, de bizonyos tartalmaknál egyértelműen. Meg aztán olyan is lehet, hogy valaki nem is tudná egyértelműen megfogalmazni, miért látja jobbnak a magasabb felbontást, de annak látja. (Mondjuk csak tudat alatt, ösztönösen veszi, hogy szebb mondjuk az emberen lévö ruha textúrája, szebben, élesebben csillog az ember szeme, stb.)
De nem akarok meggyőzni senkit, számomra az a lényeg, hogy nekem számít a felbontás, beárazható a ppi érték is sok egyébhez hasonlóan.
pusszycat: Nyugdíjas szüleimnek tényleg mindegy, de ezek szerint bőven nem csak nekik.
-
Én YouTube videók egyes jeleneteinél veszem észre leginkább a difit 6.39"-on. Például 1080p-n még homályos kicsit egy ember szeme időnként, 1440p-n viszont már éles. A szőrszálak, vagy éppen a bőr ráncai esetén ugyanez. Az 1080p mintha kicsit mosott lenne. Abszolút nem mindig észlelhető a difi, de néha egyértelműen.
-
Ideje volt, mert észre lehet venni a difit, ennyi pénzért pedig ne spóroljanak a kijelzőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xbox Series X|S
- TV antenna és jelerősítés
- Honda topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- BIOS frissítés
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- További aktív témák...
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest