Aktív témák
-
jukilo
csendes tag
És ez mit tud? Van ingyenes cucc?
De szerintem nem nálam van a bibi, vagy ha igen, akkor jól elbújt. -
jukilo
csendes tag
Ja az eseményeknél van még egy ilyen hiba:
A(z) Vendég nevű tulajdonos Távoli alsó szintű dokumentum dokumentumának nyomtatása sikertelen volt. A nyomtatóprocesszor által visszaadott Win32 hibakód: 6 (0x6). -
jukilo
csendes tag
Oké F-prot nem nagyon vált be, jött a Sophos. Ő ugyanúgy megtalálja a vírus, mint a nortonos cucc.
Tények:
- vírus, csak az állandó felügyelettel talál.
- csak akkor, ha meg van osztva a nyomtatóm
- ezt írja ki:
Virus: 'W32/Flcss' detected in C:WINDOWSSystem32spoolPRINTERS -
jukilo
csendes tag
Előbb az f-protot próbáltam ki, a lapozó fájlnál kifagy, vagy csak türelmetlen vagyok. Mindegy csak ez felvetett egy kérdést bennem: mi van ha dosban törlöm a pagefile.sys-t . Attól még megy a win xpnek nem?
-
jukilo
csendes tag
Oks. Akkor kipróbálom! Legalább megismerkedem vele is.
-
jukilo
csendes tag
Még életembe nem hallottam a Sophosról! Tényleg jó, vagy csak azért ajánlod, mert új?
-
jukilo
csendes tag
Aszondod cseréljem le a Norton Antivirust?
Egyszerre lehet fenn két vírusírtó?
Egyébként gáz, mert a nortonos teljes system scannél nem találja meg a vírust, csak megy az állandó ügyelet, ami néha kiírja, hogy VÍRUS!, de leírtani nem tudja, csak figyelmeztet, hogy próbálkozott a kis féreg. -
jukilo
csendes tag
Hi!
Nekünk most új vírusunk van a belső hálón!! Ha megosztunk vmit, akkor az vírusos lesz, több gépen is előfordult. A vírusok különbözőek, nekem FunLove volt, és egy megosztott könyvtárban egy nem létező fájlt betegedett meg. A dosos symantec írtó progi lefagyott.
Nem ismerős valakinek?
Gyogyi van rá?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest