- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
HEBI
senior tag
A Norton Antivirus-át nem ajánlom a gépigénye miatt. Régebben AVG-t használtam annak nem kell komoly gép és ingyenes verziója is van. Viszont gondjaim voltak a frissítésekkel és nem nyújt komplex védelmet!
Ezért vettem egy Norton Internetsecurty-t 20.000 HUF bruttó körül meg lehet kapni (Tűzfal+Vírusírtó+...) egyben. De ez eszméletlen módon visszafogja a gépet, viszont eszméletlen sokrétű védelmet ad. -
Ekváádor
őstag
Hát mivel én nem találtam pontos gépigényt(proci ram stb.), ajánlanám a Panda antivirust, ez egy nagyon jó ki progi:www.pandasoftware.hu
Vagy ott van még a Norton Antivirus(www.symantec.hu)
Amit most én is használok az F-Secure(www.f-secure.com)
Vagy nézd meg a www.szoftverbazis.hu-t, ott a keresőbe írd be, hogy antivirus és biztos kiad neked egy csomót.Szóval én a föntieket ajánlom, de hogy a gépen elmegy-e, az attól füüg, hogy milyen a gépigénye.Én ezekből a régebbieket ajánlom.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest