- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
a NOD32 megfogja géped? mikor? amikor keres vagy állandóan. én bent egy P3 800-on ülök és semmit nem észlelek abból, hogy megfogná! pedig nem egy rakéta ez a gép és észre venném, ha beállna.
most éppen, mindig tulajdonképpen, fut a háttérben a rezidens progi és 14 MB vesz el a memóriából. proci használat 0%. -
tr00p3r
addikt
sztok,
nem akarok senki tyúkszemére lépni (és reklámozni), de szerintem a Symantec AV egy fos. bent a cégnél nálunk a szerveren a Sophos ment a klienseken külön ment az SAV 03. Állandóan frissítetteék magukat és mégis bejött egy 2001-es vírus amelyik ''csak'' az .exe fileokat fertőzi meg! képzelhetitek. fasza volt. úgy ment el a fent említett vírusírtók mellett mint ha ott sem lettek volna.
mi bent a NOD32-őt használjuk. megvettük és eddig semmi nem jött, be. se Mydoom, se Sobig, Bagle, semmi. csak ajánlani tudom.
rakd be a vinyót egy másik, fertőzetlen gépbe, enged rá a NOD32-őt és szerintem megfogja. van, már magyar, ingyenes 30 napos verziója is:
[L]http://www.nod32.hu[/L]
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest