- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Aktív témák
-
Terrorista
senior tag
Jah és még valami.. Van egy bibi. Néha egy www.sexplorer.it nevű link egy explorer ablakban spontán magától netezés nélkül is és megfigyeltem, h a c:\ meghajtóm gyökerében létrehoz egy TT.exe nevű file-t ami szintén fut!! Hiába törlöm le hát persze, h létrejön újra.. Persze a vírusírtók alszanak
Lehet, h a vírus csinálná ezt?
Az előző winmplayer nevű filet itt találom meg mindig c:\Windows\System32\
A regisztrációs bejegyzést pedig a Microsoft media services bejegyzés alatt hozza létre!
[Szerkesztve] -
Terrorista
senior tag
Sziasztok!
Van egy vírus amit nem tudok kiírtani... Pontosabban nem biztos, h vírus de akkor sem tudom kiírtani..
Szóval a futtatás menüben állandóan fut egy winmplayer.exe és egy winmplayers.exe nevű progi!
Egyszerűen egy friss bootnál már fut a két program és egy idő elteltével már annyira lefogja a gépet, h a zenehallgatás is beszaggat, játékról nem is beszélve!
Próbáltam 2 vírusirtót de semmi! Nod32 és Avast Antivirus. Semmit nem találtak, pontosabban találtak de azokat le is szedték...Az Ad-Aware sem talált semmi különöst.
Megnéztem az msconfig-ban az autoindítást és beleírták magukat.Hiába pipálom ki létrehoz egy új bejegyzést és újra elindul a köv. restartnál... Néha még nem is kell restart. Leállítom a folyamatot, kitörlöm autoindításból és van pofája visszaírni és elindítani magát. Fizikailag is letöröltem, kiszedtem registryből minden hozzá tartozó bejegyzést, autoindításból szintén kiszedtem, hozzá tartozó prefetch fileokat letöröltem és semmi változás!!!
A vírusirtók fölvannak frissítve.. A gépem állandóan netközelben van, ráadásul egy belső Lan hálózaton keresztül...
Googleban rákerestem de alig találtam róla vmit... Ezaz: W32/Rbot-valamelyik változata lehet...
Aki találkozott már ilyennel az kérem írja már le hogyan szedjem le mert már megőrjít!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest