- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
borob
tag
hmm, gyorsan és röviden megpróbálom felvázolni a szituációt: egyik napról a másikra gépemen megszűnt létezni a net + hálókapcsolat. Két gép van itthon, routerrel megosztva, mindkettőn tűzfal (egymás számára engedélyezett kapcsolattal ofkóz) + vírusírtó, mégis a másik gépen semmi gáz a nettel (most is onnan nyomom). Mondjuk lehet, hogy az volt a prob, hogy én gépemen október végi volt a vírusdef, de nemtom... Szal lényeg, hogyha bemegyek hálókapcsolatokhoz a zixpében és ott az állapotnál megnézem, akkor csak azt látom, hogy a router mióta van fenn neten, de a küldött, fogadott bájtokat nem éri el, szal nekem úgy tűnik, mintha blokkolva lenne a forgalom... Kipróbáztam már mindent, másik kábel, átraktam másik helyre routeren, stb... Beállításokat szana meg széjjel csekkoltam vagy 100x, szal kicsit kivagyok. Közben beszéltem egy barátommal, akivel ugyanez törpént, már majdnem vissza akarta vinni routerét, hogy miaf... Aztán arra jutott, hogy biztos vmi vírus, blabla, leformázta gépét és tökéletesen működik (Neki nem volt semmilyen tűzfal vagy vírusírtó). Tegnap meg egyik oszitársamnál jelentkezett ugyanez az eccercsak nincs net dolog... Nála sincs semmilyen vírusírtó... Szal ezekután már kezdek kicsit én is a vírus dolog felé hajlani, de ilyenről még csak nem is hallottam... norton nem talált semmit... Tom, hogy az kaki, szal, ha mondanátok vmi olyan progit, ami a legtöbb cumót megtalálja vagy esetleg vmi tipp, hogy miez + hogy kéne leszedni... Szal azt megköszönném
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Renault, Dacia topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest