- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Aktív témák
-
Mik^
tag
Sajnos reszben munkakori kotelessegem foglalkozni a virusokkal, igy vannak tapasztalatim a Windowsos irtokkal is. Nem teljesen ertek 1-et azzal, hogy Windowsos irtok nem jok. Mi NAV 7.6-ot hasznalunk. Egy titka van a dolognak, hogy rendszeresn KELL frissiteni. (naponta) Igy megelozhetok a virusosk garazdalkodasa...
Ha mar megtortent a baj akkor legjobbak a kulonbozo remove toolsok, ha ez nem megy akkor vinyo egy masik nem virusos gepbe, megprobalni ott leirtani, es csak azutan a DOS-os viruskergetes. Persze mindezt lehet kombinalni is.
Hat csak ennyit akartam
Mik -
Dalai Láma
őstag
Sikerült! Műxik. Asszem. Mit kell letölteni, és honnan, hogy mindig naprakész legyen?
Hát az igaz, hogy a NAV 100x szebb, és könnyebb kezelni, meg mnden ilyesmi. Azt mondod, hogy ez hatékonyabb? Bár múltkor tényleg pont az volt a baj, hogy nem tudott elindulni a nav. Akkor egy symantecről letöltött tool segített.
Ezzel akkor most biztonságban vagyok? Csak nem lehet vel emailt scannelni. :) (vagy tévedek?) -
Dalai Láma
őstag
Na sikerült megoldani. A legtisztább megoldást választottam: Format c: .
A másik gépemen is ott volt a virus. Gondolom az UTP dróton mászhatott át. De érdekes módon arról a gépről le lehetett törölni. Persze minden újraindítás után megint ott volt a windóz könyvtárban.
Most, hogy az én gépemen nincs meg, a másik gépen sem lesz többször. Rákerestem regeditben, meg hagyományosan, de sehol nem találtam. Gondoljátok, hogy mindig az én gépem fertőzte a másikat? És ott miért lehetett egyszerűen törölni. És vajon tényleg törlődött, vagy csak bújkál?
Volt pár más vírus is a gépemen, de azokhoz volt symantec irtó tool. De azóta folyton hibaüzeneteket írt ki, hogy em találja azt a fájlt. Formázással most tiszta a helyzet, és hibaüzenet sincs.
Az adatokat átraktam a másik gépre, aztán vissza. Remélem, ott is eltűnt a vírus, nem akarok visszafertőződni!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest