- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz
eastsider #67 üzenetére
Hello.
Nagyon jó lett egy kettő, csak az a gondom, hogy néha átcsúsztak a képek animácioból kinyert képekbe. Szóval, olyanok, mintha egy számítógépes játékból léptek volna ki. Mellesleg a kocsifestés a legegyszerűbb művelet szerintem, itt le van írva egyszerűen : [link]. Sok sikert! : )) -
Agostino
addikt
Szvsz szépen leszedted a fölösleget róla. Egy kicsit igaziatni kell csak, hogy egy vonalban legyenek a vonalak, aztan lasso toolal, vagy polygonal lasso toollal jelöld ki a sötétebb helyet, aztan ctrl+u és világosíts kicsit rajta, lehet pont rendbejön. Mindenesetre eddig jól néz ki a kocsi. : )))
Én asszem hagyom a Concept A-mat, majd késöbb uj vizekre evezek, de sajna tanulnom kőne. : P -
Agostino
addikt
Üdv.
Szerintem erre gondoltál : [link].
Ez egy magyar oldal, de itt foglalkoznak érintőlegesen kocsikkal : [link]
A felnivel kapcsolatban lehet ezt az utat kellene követnem. Amúgy nekem is kicsit az szúrta a szemem, hogy nem látszik a féktárcsa, de sajos az még nagyon messze van méh, hogy én magam tegyem a felni mögé manuálisan. -
Agostino
addikt
Üdv.
Kicsit módosítottam a kocsin [link]. Más szineket raktam előre, illetve tettem fel felniket is. Az a gondom, hogy a felnik szögét még csak-csak eltalálom, de egyszerűen nem tudok rájönni arra, hogyan lehetne hasonló fényviszonyokat teremteni rajtuk mint a képen. Ez talán kicsit jobban passzol a környezethet. Sötétítettem rajtuk : [link]
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Annyit szeretnék itt a dolgokhoz hozzáfűzni, hogy én csakis passióból csinálom, szóval az alap trükkökön kívül sokat nem ismerek. Ezt csak azért mondom, hogy milyen szemmel fogadjátok az alkotásaimat. Nem mitha eddig negativumok hangzottak volna el személyem fele, csak mondom jobb szólni, hogy egy sunday-photoshopperrel van dolgokot. : )))
Mod. : ha van valami bevett módszeretek pl, morcosításra, spoiler gyártársa, kabrio átalakításra, akkor ne habozzatok, osszátok meg velem. : )
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Nem tudom, én egyedül a hűtőrács aranyszínű keretét alakítom át csak újra majd. A hitelességre nem nagyon törekedtem, szinezgettem csak, egyedüli ami kicsit komolyabb munka volt csak, az az embléma eltávolítása volt. A ködlámpából indexet akartam csinálni. : )) Szvsz azért hat idegenül a naracs, mert kicsit meleg szín a többi hűvös mellett. Átalakítom asszem azt is egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest