Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kiskokó
veterán
Hát tájékoztatlak hogy énis amatőr vagyok.. az alapokon kivül nemudok többet.. pl.: szélesítést netudok csinálni vagy másik kocsiról rávágni lököst meg iylenek.. ha ráissikerül vágni akkor meg a szinét nemtudom belőni egykét árnyalatnyit mindig eltér..
A módszerekenegem is érdekelnek.. jah amugy meg
digimods nemtom a cimet mert elvesztek a kedvenceim keress á googlebn nagyon sok jól használható tutoial vagy igaz angol de alapszintű tudás elég.. -
Kiskokó
veterán
Ahha! hát szerintem a szinek elég hihetetlenek! főleg az a narancsos barnás a műanyagoknál meg a ködlámpán.. ha más autón más fényviszok.. lehet jólenne. nah aszsem már énjövök most elkezdek egy kissebb átalkitást! oyaln 10 felé jöna végeredmény ha midnen jólmegy bár elég fáradt vok most értem haza munkából(na jó izé kiskorú avgyok sza l mási kháznál hiltiztem az aljaztbeton mert ujjitjuk fel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest