- Fotók, videók mobillal
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Természetesen a virtuális memóriába írás/olvasás sokkal lassabb, mint az igazi RAM-ba történő, viszont az XP nem hülye (annyira
), és amíg van szabad fizikai memóriád, addig azt használja, nem nyúl a SWAP-hez.
Ellenben ha a fizikai memóriád elfogyott, akkor szerintem nem zavar, hogy egy kicsit ''belassul'' ideiglenesen a vinyóhoz fordulás miatt, lévén ha nem tehetné ilyenkor jönne a hibaüzenet: ''A memória megtelt...''
Konfigom az adataimnál, anno, amikor 1GB-ra bővítettem, akkor tiltottam le a virtuális memóriát, és sokáig nem is volt gondom vele (mint írták, programja válogatja
), aztán egy ideig volt 1,5GB RAM-om is, akkor méginkább nem kellett aggódnom, de mint írtam, most sikeresen beleszaladtam egy ilyenbe, hogy 1GB bizony elfogyott, és mivel jelen esetben tényleg véletlen volt a letiltás, ezért most belőttem 1GB-ra, azt hadd szóljon.
-
DigitXT
félisten
Én véletlenül letiltottam, erre egyszercsak úgy kivágott a HL2, mint annak a rendje, szóval mint korábban írták, egyes játékok, stb. követelhetnek többet.
Szerintem állíthatod pl. fix 512-re, vagy fix 1GB-ra, dehogy fog lassulni tőle, csak annyival kevesebb helyed lesz a vinyón, na bumm.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest