- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
Sziasztok,
az lenne a '' kis '' probléma, hogy a házimozim megjeleníti a filmekhez a feliratot rendesen, csak a gond az, hogy elég pici méretben (még az a szerencse, hogy mögé tesz fekete árnyalatot, így azért olvashatóbb).
Szóval mivel nincs sok feliratos dolgom, nem zavar, de most egy sorozatnál szeretném azt megcsinálni, hogy beleégetem a feliratot magába az AVI-ba.
És természetesen úgy szeretném, hogy azért kényelmesen lehessen olvasni, estefele is, amikor az embernek már fáradtabbak a szemei, szóval megszeretném nagyobbítani.
Olvastam a 963-as hozzászólást (a linket is megnéztem ), de ha jól értelmezem, akkor ennél a módszernél újra kéne kódolni a filmet is. Olyat nem lehetne csinálni, hogy a Video beállításnál (VirtualDub) bejelölöm a Direct Stream Copy-t, de ugyanakkor a feliratot beleégeti a filmbe? (tehát ne kelljen a filmet újrakódolni)
Ja és a 986-os kérdés engem is érdekelne, mert egyszer énis beleütköztem ebbe a problémába. Sok próbálgatás után megvágtam úgy a képet-hangot, hogy ugyanolyan hosszú legyen. De amikor a kép alá tettem a hangot (Virtual Dub-al, de lehet hogy NanDubbal), kb. 2 másodpercig ment a hang, majd csak a kép ment.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- Jogász topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest