Új hozzászólás Aktív témák
-
ThunderBoy
tag
Sziasztok!
Ismételten egy kérdés:
Rá lehet venni valahogy a vdubot, hogy GPU-val tömörítsen?
GTX260-am van, CUDA-val gyanítom sokkal gyorsabb lenne, mint CPU-val..Köszi.
-
ThunderBoy
tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne. Virtualdub 1.9.8 x64, Windows 7 Ultimate x64. Már sikerült a videó codeceket berakni alá, viszont a Lame-t nem sikerült alá bereszelnem. Találtam ilyet:
Kitömörítjük a Lame MP3 ACM-et a c:\lame könyvtárba, utána indítunk egy parancssort rendszergazda módban, majd:
1. cd %windir%\SysWOW64
2. rundll32 setupapi.dll,InstallHinfSection DefaultInstall 0 C:\lame\LameACM.infHa kiadom a parancsot, felugrik a másolás ablak, és el is tűnik. Nem ad vissza semmit hogy kész vagy akármi, de több helyen olvastam hogy ezek után működik.
Na, nekem nem. Esetleg valakinek ötlet?
Ui: kipróbáltam a MediaCoder x64-et, jól is működik, de nekem vagdosnom kell mpeg2-et, majd avivá alakítom, eddig ez XP alatt VirtualDub-MPEG2-vel remekül ment, de a w7 codec kezelése egészen más, így szívok most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest