Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Nem, a forrásfileok D8 kazettáról, kamerával lejátszva, firewire-n keresztül AdobePremiere -rel bedigizett videók.
4CC: dvsd
Name: DVC/DV Video
És mint ilyenek, jó nagyok, ~27000 kb/s video + ~1500 kb/s audio (PCM). (Egy óra = ~ 15GB) Csak írtam, hogy egy már divx avit is próbáltam beadni neki próbaképp, de azzal sem jött össze. De nem az a lényeg.
Az ember kameráz, bedigiz, esetleg vág, majd tömörít. Ez így normális, nem?
Ez változtat valamin?
Amúgy van fent ffdshow de nem nagyon értek hozzá. (Ez egy olyan codec, mint akár a dvix vagy cinepack radius, csak gyakorlatilag mindent ismer. Nem?) Próbáltam mindent beállítani libavcodecre, ami azt jelenti, hogy azt az adott típust az ffdshow kódolja ki, ha jól tudom.
De ha leszedem, a MediaPlayerClassic akkor is lejátszik mindent amit ismer, és az sem kevés.
Na mindegy, leszedtem mindent amit csak tudtam: ffdshow, dvd creator és hozományai, fölös codecek, nero vision, stb. Registryt kipucoltam. Szóval lehetőleg rendberaktam, de így is elszáll a vdub. ==> prime95 indul éjszakára (éjszaka fél4kor
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Projektor topic
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Varsapura - Ez lesz a miHoYo következő nagy dobása?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)