Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
válasz
<Adamsky> #999 üzenetére
Nem, a forrásfileok D8 kazettáról, kamerával lejátszva, firewire-n keresztül AdobePremiere -rel bedigizett videók.
4CC: dvsd
Name: DVC/DV Video
És mint ilyenek, jó nagyok, ~27000 kb/s video + ~1500 kb/s audio (PCM). (Egy óra = ~ 15GB) Csak írtam, hogy egy már divx avit is próbáltam beadni neki próbaképp, de azzal sem jött össze. De nem az a lényeg.
Az ember kameráz, bedigiz, esetleg vág, majd tömörít. Ez így normális, nem?
Ez változtat valamin?
Amúgy van fent ffdshow de nem nagyon értek hozzá. (Ez egy olyan codec, mint akár a dvix vagy cinepack radius, csak gyakorlatilag mindent ismer. Nem?) Próbáltam mindent beállítani libavcodecre, ami azt jelenti, hogy azt az adott típust az ffdshow kódolja ki, ha jól tudom.
De ha leszedem, a MediaPlayerClassic akkor is lejátszik mindent amit ismer, és az sem kevés.
Na mindegy, leszedtem mindent amit csak tudtam: ffdshow, dvd creator és hozományai, fölös codecek, nero vision, stb. Registryt kipucoltam. Szóval lehetőleg rendberaktam, de így is elszáll a vdub. ==> prime95 indul éjszakára (éjszaka fél4kor)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Formula-1
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DJI topic
- Milyen autót vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256 GB Fekete 1 ÉV GYÁRTÓI Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest