- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpack89
tag
áá elakadtam,megcsináltam ahogy mondtad behívtam először a magyar filmet ott csak az mp3 résznél hagytam benn a pipát mivel azt szánom szinkronnak,de amikor beakarom hívni a DVD filmet egymás után küldi a hibaüzenetet nem kell előtte átkonvertálnom divx-re? na mindegy végül is behívta nagy nehezen elindítottam a start muxing gombot és amikor végzett kaptam egy 1.3 giga videofájlt de nem tudom megnyitni,mert hibaüzenetet ír ki bármilyen médialejátszóval próbálom megnyitni. Bár még sehol sem járok,de arra gondoltam ha meglehet ezt csinálni,hogy hagyom amíg tart a magyar szinkron utána pedig váltson vissza francia nyelvre azt a 2 3 percet már kibírom. lehet ilyet? hogyan tudok média infókat küldeni?ilyet még nem csináltam,ahonnét letöltöttem őket az nem jó?mert ott volt valami leírás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 32GB 1000GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest