Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Gear S3 - második kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Már hónapo óta szívok.
Van két hatalmas kb 4-4 gigás avi-m.
Az egyik végéről le kéne vágnom 12mp-et és a másik elejéről 2 perc 1 másodpercet, majd a kettőt összeegyesíteni és betömöríteni kb 100-200 mega közé, normális minőségben, hogy feltölthessem youtube-ra.
Több programot próbáltam már de önmagában egyik sem vezetett sikerre. Premiere pro túl bonyolult nekem. Nem sikerült normálisan kiexportálni mert összenyomta állandóan a képarány és zöld lett az egész kép, függetlenül attól, hogy mit állítottam neki.
Eddig virtualdub bizonyult a leghatásosabbnak, mert azzal le tudtam vágni a fölös részeket de csak abnormálisan nagy, több gigás avi-ba tudja kiexportálni és a két avi-t se tudtam összerakni egybe vele.Szóval a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet két file-ból egyet csinálni és hogyan lehet normális, kezelhető mérető de jó minőségű file-á tömöríteni?
Próbáltam a copy-paste megoldással betenni a második elé az elsöből kivágott 12mp-et de nem sikerült. Segítsetek mert már agyamra megy.
Nagyon hiányzik nekem win7-ből a windows movie maker ami vistán alapból benne volt. Az való nekem. Azzal a programmal minden ilyet egyszerűen meg tudtam csinálni.(#1607) BigBadPlaYeR:
Már töltöm lefelé a tutorial-odat, hátha az segít. Addig már eljutottam benne hogy "append"-el összefűzi a videókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Viseltes eszt. áll.
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Pixelhiba
- Macbook Air 13" M1 2020 (2021) A2337 16GB
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő