Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
Új hozzászólás Aktív témák
-
balu999
tag
válasz
balu999
üzenetére
Megoldódott.
Most egy újabb probléma merült fel. Linuxot alapból 1920*1080 felbontásban használom. VBoxon a win10 is ment egy darabig ebben e felbontásban. Nem tudom mi történ de most max. 1024*768-at tudok csak beállítani. Hogy tudom megoldani, hogy menjen a gazda gép felbontásában? Vboxot kiraknám teljes képernyőre.
-
balu999
tag
A VBox-ra telepített win10-ben a hálózati meghajtók között a megosztott mappák nincsenek ott miután megosztottam.
Szerk.: Már ott vannak, sokadik beállításra egyszercsak valami varázslatos csoda hatására megjelentek.
VmWare-ből találtam linux verziót, eddig csak win-es verziót találtam azért volt a gondom vele.
Szerk2.: mégsem olyan fasza minden. Megosztott mappából nem enged másolni VBox-os win10-re.
-
balu999
tag
Köszi, linuxra még nem sikerült feltenni.
Más kérdés. Linux a gazdagép, VBox-on fut win10. A pc-ben van 2 vinyó, egyiken a rendszer (ubuntu 16.10) másikon adatok. Adatvinyót szeretném megosztani VBox-on a win10-el, box-ban be is állítottam a mappamegosztást de a virtuális gépen nem találom a megosztott mappákat. Mit tegyek, hogy sikerüljön a megosztás? Guestaddition felraktam semmi változás.
-
balu999
tag
Sziasztok.
Felraktam vbox-ra win98-at. Próbáltam futtatni alatta egy régi win-es játékot. Nem sikerült vga miatt, win98 alapóbl 16 színben jelenik meg. VBox-on hogy lehet vga-t telepíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest