- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Telepítettetek már VirtualBox-ra Android oprendszert? Én próbáltam a múltkor egy 4.0-ásat (android-x86-4.0-RC1-asus_laptop.iso) szépen fel is ment és elindult, csak nem tudtam sehogy működésre bírni az egeret
Van erre valami lehetőség? -
The.Bali
aktív tag
Gondolom úgy, hogy Win7 van a host gépén, és szeretne VirtualBOX-ra OS X-et telepíteni. Erre én is kíváncsi lennék, hogy működésre lehet-e már bírni az OS X-et VirtualBox-on? Az új gombra kattintva sajnos még mindig csak az OS X Server jelenik meg a listában. Leopard 10.X-et lehet is fel lehet valahogy tenni? Sőt az még jobban érdekelne, hogy elkészített OS X Leopard Image-et le lehet-e tölteni valahonnan? Fellelhető néhány neten, de nem tudom van-e működőképes köztük.
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Létrehoztam egy új virtuális gépet 30GB-os dinamikus partícióval. Feltelepítettem a Windows-t, készült egy ~6GB-os vdi kiterjesztésű fájl a mappájában. Próbából másolgattam a virtuális gépre fájlokat, addig amég maradt szabad hely. Leállítottam a virtuális gépet. Megnőtt a vdi fájl mérete ~30GB-ra. Ez így természetes. Azonban miután letöröltem minden felmásolt fájlt és a foglalt területnek csak ~6GB-nak kellene lennie, nem csökkentette le a vdi fájl méretét. Maradt ~30GB a virtuális gép leállítása után is. Ha dinamukus a partícióméret, akkor nem csak nö9vekednie, hanem csökkennie is kellene, nem?
Hogyan lehetne visszacsökkenteni akkora méretre, amekkora a fájlok felmásolása előtt volt? -
The.Bali
aktív tag
Syl: Nincs kikapcsolva a lapozó fájl. Automatikus méretre van beállitva, tehát, hogy a rendszer kezelje. Jelenleg Total Commanderrel nézve a pagefile.sys 8GB-ot foglal.
brd: Igen már tapasztaltam, hogy beragad, de ez a 'hiba' nem most forul elő először. Kb 1 hónapja is ez volt a helyzet, gondoltam vmi bug lehet. Azóta kijött frissebb VirtualBox, frissítettem is de nem változott semmi..
-
The.Bali
aktív tag
válasz
The.Bali #709 üzenetére
Igen működik egyébként szépen
Viszont egy másik hibába futottam. Futott 3 virtuális gép. Egyenként 1024MB RAM-al és 128MB video memóriával. Szerettem volna egy negyediket is elinditani melléjük, hasonló memória méretekkel, de sajnos nem engedi a VirtualBOX (v4.1.8 x64).
Oprendszerem: Win7 x64 Prof. 8GB RAM-om van. 5.66GB van használatban, és nem engedi sajnos elindítani a negyedik virtuális gépet
Ezt a hibaüzenetet írja ki: [link]
Kipróbáltam, hogy a 3. és 4. virtuális gép memória méretét levettem 512MB-ra, úgy szépen fut mind a 4 virtuális gép.
Van valami tippetek miért nem enged ennyi RAM-ot neki?
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Másnak nincs olyan problémája, hogy a virtuális gépet (WinXP) nem lehet újraindítani? A Windows leáll... feliratnál megáll.
-
The.Bali
aktív tag
Hasonló gondokkal küszködök én is
Te hány processzor magot engedélyeztél a VirtualBOX-nak? Én 2-őt. (Rendszer => Processzor fül => Processzor(ok): 2)Valamint a hang valamiért elég rossz minőségű. Időnként torz hangot ad ki, akár zenénél, akár egy rövid hangjelzés lejátszásánál. Mintha "beszaggatna" a hang. Furcsa
-
The.Bali
aktív tag
Következő probléma:
A Windows nem mindig akkar leállni(XPSP3, minden update fent)
Újraindítás és Leállítás sem megy.
A Windows leáll... feliratnál meghalVan vmi tippetek erre is?
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Most telepítettem a legfrissebb VirtualBOX-ot és egy Win XP SP3-mat. Olyan furcsaságra lettem figyelmes, hogy a hang időnként recseg. Win logon hangnál is, vagy Internet Explorerben ha pittyeg egyet kattintáskor, akkor is recseg, vagy ha megjelenik a tálcán egy buborék értesítés.
A hang az alap AC97-re van állitva a beállitásokban.ASUS P8P67 LE lapom van (Realtek HD 8 csatornás integrált hangkarival). CPU-m: Intel i5-2500K. Host oprendszer: Win7x64 Prof.
VirtualBOX beállításaiban még a Win telepítése előtt beállítottam a 'Rendszernél' a processzorok számát 2-re. (azt szerettem volna elérni, hogy 2 magot használjon a virtuális gép a fizikai 4 magos prociból). Végrehajtási csúcs 100%-on van. Az 'Alap' fülön be kellett kapcsolni az IO APIC engedélyezését. (miután át állítottam 2 processzorra, írta a VBOX, hogy ezt be kell kapcsolni).
Virtuális XP-ben így most valóban 2 magot lát. Jók ezek a beállítások így?
A hanggal nem tudom összefüggésben van-e ez.Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Assetto Corsa Competizione
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest