- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
Értem, köszi a segítséget, viszont mint feljebb is írtam nem hiszem h lehet a biosomban ilyesmit állítani, mert semmi hasonlót nem találtam.
"Igen, csak 32 biteseket tudsz virtualizálni így (legalábbis VirtualBox-szal)."
Ezt esetleg kifejtenéd kicsit bővebben, van amivel tudok 64-est is csak mondjuk lassabb lesz, vagy ez hogy van? -
Brianiac
aktív tag
A hardware D.E.P -re yes-t dobott, viszont a hardware vitualizationre azt adta hogy no, szóval akk ezekszerint a proci nem támogatja vagy tényleg csak bekapcsolva nincs. Esetleg ha mégis támogatja akkor bioson belül merre keresgéljek? Így akkor ugye csak 32bites rendszereket tudok virtualizálni?
-
Brianiac
aktív tag
Hali!
Olyan problémám van hogy felraktam 4.1.10-s virtual boxot és amikor új gépet akarok hozzáadni az oprendszer verziónál nincs ott a windows server 2008 R2, bár sima windows 2008 van, de ha azt választom az se jó mert 64 bitest telepítenék. Ez miért lehet és mi lenne rá a megoldás?? Mert így nem tudom telepíteni a windows servert.. :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- MIUI / HyperOS topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Posta, csomagküldés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 3
- Büszke apukák és anyukák topikja
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest