Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
Brianiac #721 üzenetére
Akkor valószínűleg csak nincs bekapcsolva (alapból a legtöbb BIOS-ban nincs bekapcsolva). BIOS-függő, hogy hol találod benne, de meg fogod találni, a Virtualization, vagy a VT-x szerepelni fog a beállítás nevében. Igen, csak 32 biteseket tudsz virtualizálni így (legalábbis VirtualBox-szal).
-
brd
nagyúr
válasz
Brianiac #719 üzenetére
Még 2 ötletem van: A proci nem tudja (bár ahogy gyorsan megnéztem, tudja) a VT-x-et, vagy nincs bekapcsolva a BIOS-ban, ezzel a programmal ellenőrizni tudod, hogy működik, ill. hogy be van kapcsolva. A másik ötletem az, hogy valamit elszúrtak, vagy máshová tették a beállítását az x64-nek az új (4.1.10-es) VirtualBoxban.
-
brd
nagyúr
válasz
Brianiac #715 üzenetére
Ezt a logikát nem értem, de nagyon érdekel a működése.
Tehát egy x64-es R2-t (más mondjuk nincs is, de ez most mindegy) telepítenél, de mivel olyan beállítás nincs, kipróbálod a sima 2008-as beállítást, majd amikor tapasztalod, hogy az nem jó, az x64-es 2008-as beállítást meg sem próbálod?
Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest