Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
Brianiac
üzenetére
Akkor valószínűleg csak nincs bekapcsolva (alapból a legtöbb BIOS-ban nincs bekapcsolva). BIOS-függő, hogy hol találod benne, de meg fogod találni, a Virtualization, vagy a VT-x szerepelni fog a beállítás nevében. Igen, csak 32 biteseket tudsz virtualizálni így (legalábbis VirtualBox-szal).
-
brd
nagyúr
válasz
Brianiac
üzenetére
Még 2 ötletem van: A proci nem tudja (bár ahogy gyorsan megnéztem, tudja) a VT-x-et, vagy nincs bekapcsolva a BIOS-ban, ezzel a programmal ellenőrizni tudod, hogy működik, ill. hogy be van kapcsolva. A másik ötletem az, hogy valamit elszúrtak, vagy máshová tették a beállítását az x64-nek az új (4.1.10-es) VirtualBoxban.
-
brd
nagyúr
válasz
Brianiac
üzenetére
Ezt a logikát nem értem, de nagyon érdekel a működése.
Tehát egy x64-es R2-t (más mondjuk nincs is, de ez most mindegy) telepítenél, de mivel olyan beállítás nincs, kipróbálod a sima 2008-as beállítást, majd amikor tapasztalod, hogy az nem jó, az x64-es 2008-as beállítást meg sem próbálod?
Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Miért?