Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Driver olyan szinten kell(ett), hogy inicializálni kell egyes kártyákat, ill. ezzel együtt esetleg be lehetett állítani, hogy milyen IRQ-n, milyen memóriacímen stb. működjön.
A DOSBox-ban lehet állítani a CPU művelet/sec arányt (kézzel is, CTRL+F11/F12, de automata mód is van). Én Settlers 2-zni szoktam néha vele, és az gyönyörűen fut (min. 486 DX2 66MHz kellett neki, ha jól emlékszem), 100000-es cycles beállítással, így 20-25% körül zabálja az E8400 egyik magját, 2.47GHz-en. Illetve az output=xxx beállítással érdemes még eljátszani a *.conf-ban. 3D-s szerűvel nem játszottam még így; mondj már egy-két címet kérlek, ami lassú DOSBox-ban, és könnyen beszerezhető, már csak kíváncsiságból is megnézném majd, ha ráérek.
-
brd
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest