- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
őstag
válasz
Simba86 #2972 üzenetére
Sajnos nem tudom megmondani mi lehet nálad a gond, de azért ez nem egy általános probléma. Nekem Win7 alá van telepítve a virtualbox, és több XPenology verziót is feltettem rá kíváncsiságból (6.1.7, 6.2, és 7.1), ezen kívül XUbuntu, Win7, RouterOS, XP, Puppy linux, és Win2000 is van telepítve. Ezek jól működnek, nincs különösebb problémám egyikkel sem - bár tény hogy nem túl gyakran kell.
-
coco2
őstag
válasz
Simba86 #2972 üzenetére
A magam részéről anno néztem a vmware player-t, meg a virtualbox-ot, és a box folyton lefagyott, nem nagyon akart működni, egy egyszerű ubuntu-t nem sikerült stabilan életre keltenem alatta. Most próbáltam újra, mondom hátha azóta javítottak dolgokat, de nem. Újra lepattantam róla. És ahogy elnézem az aktivitást, ilyen vagy olyan formában mindenki szembesül vele. A vbox olyasmi, mint a viccbeli "valami van, de nem az igazi".
Ami téged illet, ha windows alatt vagy, a vmware player-t tudom javasolni másik lehetőségnek. Igaz, céges dolgokra az nem free. Van még linux alatt a qemu, az free. Meg keress rá a proxmox-ra, az egyben változtatja a gépet egy VM környezetté, ha amúgy az OS nem kell neked azon a vason másra.
Az xpenology-ról így hirtelen még sosem hallottam. Fogalmam sincs, van-e rá guest támogatás.
Visszanyerni az adataidat tipikusan rendszergazda dolog. Adatmentést visszaállítani. Ugye betartottad a stabil gyakorlat kötelező szabályait, mielőtt nekiestél telepítgetni?
Türelem az van bőven. De többet segíteni sajnos nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest