Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Bluetooth-headsetekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Driver olyan szinten kell(ett), hogy inicializálni kell egyes kártyákat, ill. ezzel együtt esetleg be lehetett állítani, hogy milyen IRQ-n, milyen memóriacímen stb. működjön.
A DOSBox-ban lehet állítani a CPU művelet/sec arányt (kézzel is, CTRL+F11/F12, de automata mód is van). Én Settlers 2-zni szoktam néha vele, és az gyönyörűen fut (min. 486 DX2 66MHz kellett neki, ha jól emlékszem), 100000-es cycles beállítással, így 20-25% körül zabálja az E8400 egyik magját, 2.47GHz-en. Illetve az output=xxx beállítással érdemes még eljátszani a *.conf-ban. 3D-s szerűvel nem játszottam még így; mondj már egy-két címet kérlek, ami lassú DOSBox-ban, és könnyen beszerezhető, már csak kíváncsiságból is megnézném majd, ha ráérek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Milyen videókártyát?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest