Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
jolmegmondom
üzenetére
Csak azokat, amiket használni akarsz USB eszközként(!) a Guest alatt. Én nem adtam hozzá szűrőket, anélkül is működik (igazából, ameddig nem érdekel, nem fogom megtudni, mert amire nekem kell, ahhoz így is jó, nem fogok kísérletezni
), csak bekapcsoltam az USB-s támogatást, ill. az EHCI-t. Majd amit oda akarok adni a virtuális gépnek, azt a futó gép ablakának menüjéből csatlakoztatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), csak bekapcsoltam az USB-s támogatást, ill. az EHCI-t. Majd amit oda akarok adni a virtuális gépnek, azt a futó gép ablakának menüjéből csatlakoztatom.