Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Bármilyen íróprogramnak fel kell menni, legfeljebb nem árt előtte csatolni az írót is a virtuális géphez.
Mondjuk, számomra a Nero 6.6.1.15 óta megszűnt létezni a Nero. Ezt még használom, megcsinál bármit, ami nekem kell. Újabb Nero monstrumokat nem vagyok hajlandó telepíteni, ugyanis egy íróprogramnak szerintem nem az a dolga, hogy telesz@rja a regisrty, hanem csak írjon lemezt, lehetőleg.
Vagy ott van az IMGBurn, az UltraISO (ami korrekt íróprogram is egyben, nem csak ISO-szerkesztő), vagy nemrég találkoztam egy jó kis programmal, ami nálunk, illetve hazai fórumokon kevéssé ismert, inkább talán külföldön, illetve a torrent hálón népszerű: gBurner.
Ezek a programok hordozható módon is működnek, vagyis elég egyszer kicsomagolni, később másik oprendszerben is elindítható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest