Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Egy régebbi Logitech webcam-et szeretnék működésre bírni virtuális XP-n, melynek már nincs Win7-es drivere. A host Win7 nem ismeri fel a webcam-et, ezért a VirtualBoxban az XP-nek csak ismeretlen eszközként küldi át. De ott már sikerül jól felismernie, csak a csatlakoztatást követően ha egy olyan programot inditok, ami használni akarja a webcam-et, azonnal megfagy az egész VirtualBox és a CPU-t elkezdi pörgetni. És a VirtualBox.exe is beragad a következő gép restartig.

Nem tudom mi lehet a gond.
Legújabb VirtualBox van fent. 2D és 3D engedélyezve. 64MB video memóriát állítottam be. Telepítettem csökkentett módban a legújabb Guest Addition-s Direct3D móddal együtt. Az USB eszköznél engedélyeztem az USB2.0 EHCI vezérlőt és telepítettem Extension Pack-et is (azt olvastam ez segíteni fog, sajnos nem jött be..)Van tippetek erre mivel elhetne orvosolni a gondot? Egyáltalán a VirtualBox fel van készítve a webcam-ek használatára? Valaki tud webcam-et használni vele? Esetleg arról van infótok, hogy a VMWare-ben ez meg van-e normálisan oldva?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest