Hirdetés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- MWC 2026: Vitrinben itt a Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Az, hogy ennyit fogal, pont a Windows miatt van.
Az ügyfelekhez kb. 12 fajta különböző VPN klienst használok, és vannak amelyek összeakadnak egymással ha egyszerre fel vannak telepítve. Ezen kívül egyszerre sokszor több ügyfélhez is be kell lépnem, tehát több VPN-t kell használni egyszerre.
Ezt úgy gondoltam megoldani, hogy telepítettem egy Windows 7-et én is, és csináltam belőle linked clone-okat (ami snapshotokkal operál), hogy legyen több hasonló virtuális gépem, de ne foglaljon sok helyet.
Na most ha van pl. egy 25 GB-os Windows 7 VM-em, csinálok belőle egy snapshotot vagy clone-t, akkor a snapshot percek alatt több GB-ra hízik, néhány nap alatt meg akkora lesz, mint maga VM eredeti állapotában.
Nyilván utána lehetne nézni, hogy milyen mindenféle folyamatok futnak, amelyek ennyi módosítást termelnek, de én feladtam, van ugyanabból a VM-ből 4 másolatom, snapshotok nélkül és kész.Linux VM-eknél nem tapasztaltam ilyet, de ott ugye nem indul be Windows Update, meg indexelés meg egyebek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Videó stream letöltése
- Arena Breakout: Infinite
- Samsung kuponkunyeráló
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest