Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
angyalpc2
aktív tag
Hi
Esetleg abban tud valaki tanácsot adni, hogy A VirtualBox hány procit tud kihasználni?
Vagy inkább az órajel számít? Van erre valahol valami teszt?
Szóval órajel vs. mag, melyik jobb?
VT-d, VT-x, TXT, megléte hiánya mennyire számít?
Emulátor fog futni a VirtualBoxban.Gondolkozok... tervben van új gép vásárlása.. és így számításba jöhet az i7 4790K vagy 4790, de ha nincs nagy jelentősége a sok magnak, akkor valami i5 4690-re is gondoltam... de ott meg csak a 4 fizikai proci van HT nincs.
Kicsit alacsonyabbak az órajelek is és kevesebb a cache is.
Mellesleg a i7 4790K-ban nincsTovábbi gond hogy valszeg a Virtuálboxban órákig fog futni procit hajtó applikáció...ha nem is fullon, de olyan jó 30-50%-on (nyilván erősebb procinál ez lehet kisebb 20% körül lesz)
+emelett megy majd a programozási felület (Eclipse, -Java, Javascript-)Nah most azért azt is nézegettem, hogy mennyit fűtenek ezek a procik...hát messze már a core2 65W TDP-je..
(kicsi a szobám felfűti simán) ezért nézegettem laptopokat is ám.
Elvégre még is csak kevesebb hőt ad le, csöndben is lenne talán...de csak talán..mert ha meg terhelem egyből megy a venti
i7-4700, i7-3635qm, i7-2720qm 4 mag,
i7-2640m 2 mag
Vagy elég egy i5 3210M is, úgy se fog jobban menni? vagy U-s alacsony fogyasztású laptop proci-t?
Nah meg azért még is csak mobilisebb egy laptop
De hasonló alacsony fogyasztású asztali proci is eszembe jutott már 65W 45W 35W-os TDP-vel...abban van kraft, bár már alacsonyabb az órajel, de még se fűt...Csak hát ugye a megszállottság ..nagyobb csak jobb

Szóval nem tudok dönteni.

Mit ajánlotok?
Please help
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(kicsi a szobám felfűti simán) ezért nézegettem laptopokat is ám.