Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityusz76
csendes tag
Helló Mindenkinek!
Szeretnék segítséget kérni, a következő a helyzet:
Feltelepítettem a virtualbox-ra egy 2003-as szervert és egy XP-t kliensnek. Egy mini hálózatot szeretnék szimulálni tanulás céljából. Hogyan lehet megoldani, hogy a szerver és az XP egy hálózat legyen és az XP a 2003-as szervertől kapjon IP-t, ne a routeremtől? Fizikailag van egy bejövő internet, amit egy router oszt szét és az ő DHCP-je oszt IP-t. Amikor a szerverre DHCP-t akarok telepíteni, azt mondja, hogy már van egy a hálózatban, és ezért nem tudom feltenni. A router lenne a zavaró? Ha igen, akkor hogyan kellene megoldani a dolgot? Nem értem hogyan működik a virtualbox. Internet van akkor is, ha NAT-ot állítok be, és akkor is, ha bridge módot az oprendszerek hálókártyájánál. Hogyan tudnak kimenni a netre, ha nem állítottam be semmit? Nem tudom, hogy sikerült e érthetően elmonadni a problémámat. Ha valaki tudja hogyan kell így egy szimulált hálózatot virtualbox alatt csinálni, akkor legyen szíves leírni nekem. Előre is nagyon köszönöm!
Isti
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest