- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Az a feladattól függ. Látatlanba nem lehet pontos árat mondani. netto 50-150 között általában. Sokat gondolkodtunk a kollégámmal az áron. Hiszen ha ''csak'' panelt kell cserélni, az egyszerű, nem drága - de a polcon kell lennie, tehát gyártónként ez több százat takar. Ezt is meg kellett venni, tehát a használata már nem 2 fillér. Vagy ott van a mechanika is, amit csak tiszta térben lehet bontani. Az is megvan (a képek a napokban kerülnek a honlapra). És akkor még a firmware kezelésről, saját fejlesztésről és vezérlőkártya arzenálról nem is írtam. Ezek mind a polcon kellenek. Tehát nem olcsó, de van esély. (Valamint mindig van új feladvány. Tegnap bontottam 20G WD-t, és az egyikben a lemez alján, a másikban a tetején volt a fej. Bontás nélkül nem válogatható ki. Ellőttünk egy winyót, és a mentést nem tudtuk megoldani - egyelőre.
) Tehát vagy egységáron dolgozunk (a bonyolultat megfizeti az egyszerű), vagy az adatok fontossága alapján (pl.: könyvelő, zenész, stb... többszörösét fizeti mint az egyetemista - szerintem nem etikus), vagy a bele fektetett munka arányában (amit előre látatlanba nem tudunk megmondani). Tehát adunk egy limit összeget ami a tapasztalatunk alapján elég a mentéshez (ezt módosíthatja a megrendelő durván csökkentve is), és ezzel a limittel kerül leadásra. Ha sikerül, ezen összeghatáron belül számlázhatunk, de ki is számlázzuk, hiszen megrendelte a leadáskor. Sikertelenség esetén pedig ingyenes. Na szerintem ez a leg barátibb mindkét fél számára. Senkinek sincs túl nagy zsákbamacska benne, habár a leadáskor halvány lila szellentésünk sincs arról, milyen feladványt kaptunk.
A túlfeszes Max mindig gázos. A fejszerelvény nem csereszabatos, ha az tönkrement, nem biztos, hogy egyáltalán menthető. -
rlph
tag
Hi!
Szerintem meghalt a seageta barracuda vinyom, mivel akárhova pakolom a jumpert nem ismeri fel a vinyot a gép. Már 2 gépen is megnéztem.
Lehet ilyenkor vmit tenni a vinyo újraélesztéséért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest