- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz PROTRON #10547 üzenetére
Mi is szerelünk sok DC-t, és nem honnan kanyarodtál el a DC oldali kimeneti túlfesz védelemhez, mikor AC bemeneti oldalról beszélünk, de biztos kapcsolódik a témaAzért jó, ha a DC töltőt az a cég gyártja, aki 20-30 éve DC/AC túlfeszvédelmeket gyárt, és DC oldali vezérléseket, invertereket. Így nem csak a túlfesz egyezik, hanem minden is
[ Szerkesztve ]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
gorbep
senior tag
válasz PROTRON #10547 üzenetére
Na ez az.... megnéztem mi van a DEHN T3 50e F-tos cserélhető betétjében... egy 200 F-t os varisztor meg egy gyors olvadó bizti... hadd ne írjam le mi volt az első gondolatom...
Komolyan gondolkodom rajta, hogy csinálok neki egy PCB-t és beteszem a 3F dugalj burkolata alá...
egyik kutya másik eb...
Értem én, hogy neves gyártó, meg felelősség... de ez így nem egy gyártó, hanem egy kockázati biztosító cég... Sikerült már valakinek kártérítést kicsiholni? Hogy megy ez? Felhívod a magyar képviseletet, kijönnek.... aztán fizetik a kárt? (Gondolom a töltős cégnek volt már precedens elpukkant autóra...)
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
Új hozzászólás Aktív témák
- Társasjáték topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- További aktív témák...