- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
llll
senior tag
Én szerettem az xperia minimet. Nyárra a rövidnadrág zsebébe tökéletes lenne, de 70ezret biztos nem adok érte.
-
-
Mérhetetlenül örülünk, hogy végre megvalósult a mini!
Húúúú, de sokat tud, milyen jó dolgok vannak benne és komfortos is...
Elindítom a fésztájmot.. Válaszolnék...
És igen! Nem lehet kijelzőn rendesen írni - max egy rotring hegyével - mert a droid klaviatúra ilyen méretben már egyszerűen S.Z.A.R!
Emiatt a méret miatt aztán remekülszarul kezelhető a programok fülei és nyilai és kiválasztó gombjai is.Szóval van egy szuper mobilod.... De, jó! Kicsi, végre! Megvetted - mostmár szenvedhetsz vele nyugodtan.
Látszólag használható. De az átgondolatlanul megtervezett, méretre optimalizált mobilt vacak kezelni! Használata szerintem inkább bosszantó és bajos, mint öröm.
Azt mondom, hogy azért felelsleges volt megcsinálni, mert egy példány sem lesz hosszú életű.
Titan? Titan-Slim? Szar kijelző, szar kalviatura.
Ez a cég is szemetet gyárt! -
vakablak93
őstag
Érdekes kis cucc, tavaj volt egy teszt itt mobilarénán egy hasonló minimobilról, az is jópofa volt a maga módján.
Ez pedig ahhoz képest is egy komoly lépés előre mert értelmes a hardver benne.
Az jut eszembe hogy milyen jópofa kis buli/túrázós/bringázós cucc lehetne belőle, akár állandó kerékpáros gps-ként is jó lehetne, amiről ha kell mást is tudsz csinálni.
Csinálják csak, jópofa kezdeményezés az ilyen
Annyi negatívat tudnék mondani a cikk alapján, hogy a cucc erősen ultragagyinak néz ki, ezen változtatniuk kéne, elsőként hogy nem a nyomi nothingot kezdik el másolni, mert az már elsőre is a csilivili gagyi új definíciója lett kb....
-
Nem rossz, végre értelmes hardverrel szerelve.
Vevő lennék ilyenre, habár lehet gépelni bosszantóan kicsi lenne, de régen is tudtunk ekkora mobilokon potyogni.
-
Lewzke
őstag
Helio G99 SoC-vel ez nem is annyira rossz. Gondolhatod, hogy ekkora felbontáson nem malmozik egy modern középkategóriás lapka.
-
Knight666
aktív tag
Igen, pl. itt van két 71mm széles telefon 10 év különbséggel:
Xperia Z 2013 139x71x7,9mm 146g 5,0" 16:9
Xperia 1 V 2023 165x71x8,3mm 187g 6,5" 21:9Elvileg mindkettőt ugyan olyan könnyű kézben tartani, de az újabb nyilván sokkal magasabb. Hozzáteszem, hogy már a régit sem lehetett kényelmesen egy kézzel használni minden helyzetben. Ahhoz szerintem legfeljebb 4" 16:9 méretnél lenne esély még a mai vékony kávák mellett is. Ilyen szempontból ez a telefon valami különlegeset nyújt, ami elveszett a múltban
.
-
válasz
darthsmoke #11 üzenetére
"mert kerékpározás"
Ráadásul ha este lemerül a hátsó lámpa, akkor megteszi helyette -
törölt tag
Durva hogy ez régen nem számított volna kirívóan kicsinek, most meg használhatatlanul picinek tűnik a képeken.
-
Cannabis7
senior tag
Ez egy egyedi kategória, nagyon olcsón, és ennek ellenére egészen használató módon.
Nme tudom mekkora lehet a piaca, de ez már nem az első ilyen telefonjuk, gondolom, ha nem érné meg nem gyártánák.Illetve azt sem gondolom, hogy az iphone 13 mini önmagában nem lenne profitábilis, de egy ilyen telefon előállítása nem sokkal olcsóbb mint monfduk egy 13 pro-é, míg az áron jobban kell látszódnia a méretkülönbségnek, így jóval kisebb rajta a profit.
Inkább ezért nem erőteti szerintem az Apple, nyilván elég komplex piackutatást végeztek ezzel kapcsolatban, és talán az jött ki, hogy jobban megéri elengedni a minit, mert a potenciális vásárlók nagy része megveszi az eggyel nagyobb modellt.Csak a saját példámból kiindulva, az elmúlt 8 évben 6,1"-os huawei-eket használtam, kisebbre vágytam ezért vettem 13 minit, pedig ódzkodtam az apple-től, hogyha most kéne vennem telefont és nem létezne a mini, akkor egy választásom maradna, az egyel nagyobb modellek közül valamelyik, mert annál kisebb android fronton sincs, nagyon régi Iphone-ra nem vágyok, és ennyi. Pedig amúgy nekem ez a méret tökéletes, sőt azt mondanám, hogy akár 5,3" is lehetne, az sem zavarna.
Az unihertz kicsit máshogy épül fel.
-
akaido
addikt
Szerettem és most is kedvelem a kicsi telefonokat, ez azonban -még nekem is túlságosan kis méretű lenne.
Az érdekes, hogy sok funkciót bele tudtak zsúfolni ekkora gépházba. -
Y72
aktív tag
Bármennyire is vonzó a mérete, a kijelzőben nem szeretek kompromisszumot kötni.
Mennyire lehet nehéz amoled-et belerakni az okosórák korában? -
macikos
addikt
Tuti best-seller lesz a böriben.
[link] -
Knight666
aktív tag
Nagyon örülök neki, hogy van piaca egy ilyen telefonnak is.
-
nobela
senior tag
Beépített led világítás, áttetsző hátlap...
Nem lehetne csak úgy, simán csinálni egy kis telefont?? Mondjuk 5 (max. 5,5 col) mérteben. Bárki bármit is mond, a mindennapok során én rengeteg embernél látok régebbi, kisebb iPhone-okat például (meg Minit is). Android fronton nyilván nem, mert ott évek óta nincs ilyen.
-
Garada
őstag
Rosszabra számítottam, mint amire valójában képes, valahol biztos meglesz rá a szűk közönség.
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Köszi!
Mondjuk már elcsíptem egy Early Bird pledge-et, de még visszamondhatom, ha nem jó. -
NvidiaRTX
őstag
Ingyen sem kéne.
-
mrlujoak
veterán
Ú, transzparens, hogy börtönben is használható legyen?
Ráadásul kicsi, hogy könnyen be is jusson oda?(bocs)
Amúgy aranyos. -
zeon.hu
nagyúr
Ennyiért simán jó lehet, úgyis kéne egy melós (nem strapa) telefon.
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Infra, NFC, jack, rádió, memóriakártya bővíthetőség, és szerintem nagyon jó ár/érték arány. Nos, ez a "fícsör set" egy jó nagy középső új sok mai - pláne flagship - telefonnak.
-
cinemazealot
addikt
Ez a konfig ebben a méretben k.rvajó!
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Elég jóra sikerült, még a kamera része is elmegy, és olyan kicsi, h bárhova bedughatod.
-
Már tesztelésre is került esetleg ha valakit érdekel —> [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Unihertz Jelly Star lesz a világ legkisebb Android 13-as telefonja. Nem mintha nagy lenne ezért a címért a konkurencia.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest