Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
F e Z o #32970 üzenetére
Köszönöm szépen mindkettőtöknek! Viszek be holnap pendrive-ot. Ígérem, rögvest viszonozni fogom, amint meglesz a magyar verzió.
Apropó, akkuadaptert nem találtam a Szecskán, akkuból is csak 2Ah-s volt. Holnap még benézek a kisebbségi Lidl-be, bár nem adok sok esélyt neki.
-
Vigneau
félisten
válasz
philoxenia #32956 üzenetére
Ráadásul lassan itt a 6000 napos jubileum is.
-
Vigneau
félisten
Most nézem csak, fél hónappal már túl vagyok a 16 éves jubileumomon. 🤠
-
Vigneau
félisten
Este lekapcsoltam a gépet, ma meló után meg nem akart beindulni. Végül kihúztam és visszadugtam a 24 pint és láss csodát, elindult a masina. A fene se érti ezt. Lehet, ráférne már egy alapos kiporolás?
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz
F e Z o #32897 üzenetére
Nem döglött meg, csak az egy db 4 Ah-s akku 15-20 percig elég a porszívózáshoz - legalábbis nekem. Pont azért vettem ilyen porszívót, hogy ne kelljen kapkodnom, mint a kúton. Így azonban 80-120 perc technikai szünet kell a művelet teljes befejezéséhez. Két akkuval viszont ezt simán megoldanám az akkucsere segítségével.
-
Vigneau
félisten
Ha valaki tud olcsó Parkside PAP 20 A3 4.0 Ah-s akkut, ne tartsa magában!
-
Vigneau
félisten
Szerintetek ki/milyen topik foglalkozik itt ilyen kérdéssel?
Mennyit érhet 2018-as Suzuki Swift GL+ verzióhoz gyárilag adott R16-os alufelniszett TPMS-el és gumival (185/55)? Cirka 2 szezont futott, durván 8e km lehet benne.
Suzuki topikra gondoltam, vagy van valami hasonló beárazós topik, mint PC-k esetében?
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Windows 10 "biztonsági mentésének" deaktiválására ez bevált módszer? Legalizálni szeretnék, csak elsőre nem hagyta magát, mert aktívnak érzékeli a rendszert a gyári aktivátor.
-
Vigneau
félisten
Univerzális textil porzsákokról van valakinek érdemi tapasztalata?
-
Vigneau
félisten
Német Lidl webáruházból vásárolt már valamelyikőtök? Bosszantó, hogy már a szlovákoknak is van, nálunk meg még mindig semmi...
-
Vigneau
félisten
Újabb adathalász levél ütötte volna fel a fejét?
navinfo2020@navupda.org
Hol tegez, hol magáz és hol van ékezet, hol nincs.
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Törölt messenger üzenetet vissza lehet hozni valahogy?
-
Vigneau
félisten
Immár 32 éve Apa nélkül. Még erősebb az érzés, most hogy már a Lányom szemébe nézek...
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz
Speed® #32755 üzenetére
Köszönöm szépen a megerősítést Szpidi!
Régi emlékképek sejlettek fel bennem korábbi mosószer reklámokból, végül nem felugrott ez a videó?
-
Vigneau
félisten
Az a muris, hogy közben Smiti linkje is hasonló árakat hozott estére.
Más téma (figyelem, láma dolog lesz):
2019 végén sikerült olyan új felültöltős (Zanussi) mosógépet vennem, amiben nincs folyékony mosószer adagoló. Na mármost, ha mégis azzal szeretnék mosni - nem pedig kapszulával, vagy mosóporral -, akkor a dobba rakjak egy nyitott szájú adagoló gömböt - amit pl. néha adtak ajándékba a mosószerekkel - a kívánt mennyiségű folyadékkal feltöltve? -
Vigneau
félisten
Xiaomi Redmi 8 4/64-et Ti honnan rendelnétek nyugodt szívvel?
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #32733 üzenetére
Köszönöm szépen mindnyájatoknak!
-
Vigneau
félisten
Érdekes az élet alakulása...
Tegnap lett volna Édesanyám 75 éves, a lányom pedig szintén aznap volt 10 napos. Az egyik szemem szomorú, a másik pedig vidám.
-
Vigneau
félisten
válasz
philoxenia #32704 üzenetére
Basszus, el is feledkeztem a topik lepattanóvadászáról...
-
Vigneau
félisten
Pendrive-ot csatlakoztatott már valamelyikőtök androidos telefonhoz, hogy utána arról nézzen filmet pl. androidos VLC-vel? Ha igen, akkor érdekelne a menete, stb.
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Van itt olyan (ex) Suzukis, aki nem volt elégedett a gyári (tollas) kulcsával és átalakította bicskakulccsá?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest