- Profi ligába lépett a Redmi A szréria
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor vitéz
tag
Akkor én egy ufonauta vagyok..
mert engem már a 30 fps zavar! (nem látom egyenletesnek) És ne hasonlítsuk össze a filmekkel mert azoknál a 30 fps egész másképp érvényesül. Hosszú lenne részletesen elmagyarázni, de ha pl. egy gyors mozgású jelenetnél megállítod a képet akkor látni fogod, hogy kép el van mosódva. Na ezért látod filmek esetén a 30fps-t is folyamatosnak! A 3D kártyák minden képkockát élesen rajzolnak ki (kivéve a 3dfx motion blur próbálkozását) így mivel nincs ''tompítva'' az átmenet a képkockák között, csak magasabb fps-nél látod igazán simának a mozgást. Szerintem ez játékoknál 50-60 fps körül kezdődik, és kb 85-100-tól már a perifériás látásoddal is folyamatosnak érzékeled. (Bár ez már nem tudatos érzékelés és egyénenként változhat. Hasonlóan mint a hallás: van aki meghallja az egészen magas hangokat is, van aki nem.)
''Szóval a probléma 30fps alatt kezdődik mert ott a szaggatás miatt nehezen dolgozza fel a képeket a szem.''
Hát amíg így gondolod, hogy a képeket szem dolgozza fel (
) addig nem is vitatkozom veled. Nézz utána. Esetleg a perifériás látás fogalmával is megismerkedhetnél. Persze csak ha érdekel, de addig kérlek, hogy ne nyissunk vitát ezen.
üdv: Gv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Profi ligába lépett a Redmi A szréria
- Linux haladóknak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Napelem
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert engem már a 30 fps zavar! (nem látom egyenletesnek) És ne hasonlítsuk össze a filmekkel mert azoknál a 30 fps egész másképp érvényesül. Hosszú lenne részletesen elmagyarázni, de ha pl. egy gyors mozgású jelenetnél megállítod a képet akkor látni fogod, hogy kép el van mosódva. Na ezért látod filmek esetén a 30fps-t is folyamatosnak! A 3D kártyák minden képkockát élesen rajzolnak ki (kivéve a 3dfx motion blur próbálkozását) így mivel nincs ''tompítva'' az átmenet a képkockák között, csak magasabb fps-nél látod igazán simának a mozgást. Szerintem ez játékoknál 50-60 fps körül kezdődik, és kb 85-100-tól már a perifériás látásoddal is folyamatosnak érzékeled. (Bár ez már nem tudatos érzékelés és egyénenként változhat. Hasonlóan mint a hallás: van aki meghallja az egészen magas hangokat is, van aki nem.)
) addig nem is vitatkozom veled. Nézz utána. Esetleg a perifériás látás fogalmával is megismerkedhetnél. Persze csak ha érdekel, de addig kérlek, hogy ne nyissunk vitát ezen.