- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor vitéz
tag
Akkor én egy ufonauta vagyok..
mert engem már a 30 fps zavar! (nem látom egyenletesnek) És ne hasonlítsuk össze a filmekkel mert azoknál a 30 fps egész másképp érvényesül. Hosszú lenne részletesen elmagyarázni, de ha pl. egy gyors mozgású jelenetnél megállítod a képet akkor látni fogod, hogy kép el van mosódva. Na ezért látod filmek esetén a 30fps-t is folyamatosnak! A 3D kártyák minden képkockát élesen rajzolnak ki (kivéve a 3dfx motion blur próbálkozását) így mivel nincs ''tompítva'' az átmenet a képkockák között, csak magasabb fps-nél látod igazán simának a mozgást. Szerintem ez játékoknál 50-60 fps körül kezdődik, és kb 85-100-tól már a perifériás látásoddal is folyamatosnak érzékeled. (Bár ez már nem tudatos érzékelés és egyénenként változhat. Hasonlóan mint a hallás: van aki meghallja az egészen magas hangokat is, van aki nem.)
''Szóval a probléma 30fps alatt kezdődik mert ott a szaggatás miatt nehezen dolgozza fel a képeket a szem.''
Hát amíg így gondolod, hogy a képeket szem dolgozza fel (
) addig nem is vitatkozom veled. Nézz utána. Esetleg a perifériás látás fogalmával is megismerkedhetnél. Persze csak ha érdekel, de addig kérlek, hogy ne nyissunk vitát ezen.
üdv: Gv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- EAFC 26
- E-book zenészeknek
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AOC C27G2ZU/BK Ívelt Gaming monitor FHD/240HZ/0.5MS
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert engem már a 30 fps zavar! (nem látom egyenletesnek) És ne hasonlítsuk össze a filmekkel mert azoknál a 30 fps egész másképp érvényesül. Hosszú lenne részletesen elmagyarázni, de ha pl. egy gyors mozgású jelenetnél megállítod a képet akkor látni fogod, hogy kép el van mosódva. Na ezért látod filmek esetén a 30fps-t is folyamatosnak! A 3D kártyák minden képkockát élesen rajzolnak ki (kivéve a 3dfx motion blur próbálkozását) így mivel nincs ''tompítva'' az átmenet a képkockák között, csak magasabb fps-nél látod igazán simának a mozgást. Szerintem ez játékoknál 50-60 fps körül kezdődik, és kb 85-100-tól már a perifériás látásoddal is folyamatosnak érzékeled. (Bár ez már nem tudatos érzékelés és egyénenként változhat. Hasonlóan mint a hallás: van aki meghallja az egészen magas hangokat is, van aki nem.)
) addig nem is vitatkozom veled. Nézz utána. Esetleg a perifériás látás fogalmával is megismerkedhetnél. Persze csak ha érdekel, de addig kérlek, hogy ne nyissunk vitát ezen.