- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor vitéz
tag
A logikám nem rossz csak nem tértem ki minden részletre. Tudom hogy az utánhúzás miatt nem lehet egyértelmű párhuzamot vonni a frissítési frekvencia és a válaszidő között. Főleg mivel a válaszidő színenként is különbözik.
A 30Hz-es példád viszont csak filmek esetén helytálló. Nem tudom mennyit játszol de mondjuk vegyük a CS-ot! Próbálj 30fps-sel játszani egy 100-120 fps-sel játszó ellenfél ellen! Nem akarok belemenni a perifériás látás és egyéb tudalaltti érzékelés témák boncolgatásába. De ha elfogadod, azt mondom hogy aki magasabb fps-sel játszik mindig előnyben van, hiába látjuk elméletileg már 30fps-től folyamatosnak a mozgást!
neduddki:
Neked is mondom hogy nem keverem a dolgokat, csak nem akartam értekezést írni! Amúgy még utánhúzás mellett is számít a képfrissítési gyakoriság, de ebbe sem mennék most bele. Amúgy a nec 80-as szeria mennyit tud képfrissítés terén?
Üdv: Gv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest